Доброе утро!

Oct 02, 2017 07:06

Если оно доброе... И если оно утро, когда в 7 утра ещё почти темно. Зима скоро... Вчера и позавчера были забавные приключения о которых я написать пока что не могу... А в Мордокниге такое пишут:


Андрій Сенченко

Порошенко нас всіх продав!
Я не вірю в низку випадковостей, коли в особливий період, що вимагає підвищеної пильності, поспіль вибухають арсенали. Ворог намацав слабке місце і цілеспрямовано руйнує нашу здатність захищати свою землю. Таким слабким місцем виявилися не стільки відсутність високого паркану або новітньої сигналізації, скільки відсутність у формального лідера країни бажання і волі її захищати.
За три з половиною роки війни діагноз українській владі, що повністю контролюється особисто порошенком, поставлений чітко. Це повна відсутність стратегії оборони країни, хоч якогось плану деокупації і реінтеграції окупованих територій та відновлення мирного життя, абсолютне нехтування Конституцією і законами, розв'язна корупція і патологічне бажання наживатися на всьому, включаючи війну і окуповані території.
Цей діагноз багаторазово підтверджений тисячами нічим не невиправданих людських жертв, щоденними економічними і політичними втратами країни, повним провалом влади на дипломатичному, юридичному та інформаційному напрямках боротьби за незалежність України. Він підтверджений зрадницьким контрактами на поставку електроенергії в «Кримський федеральний округ», схемою «Роттердам +» і кривавими баришами на торгівлі через лінію фронту.
Згадаймо масоване російське вторгнення, Іловайський, Дебальцевський і Мінський котли. І кожен раз глава держави і сформована ним військово-політична «команда» виявлялися нездатною адекватно оцінити обстановку і вчасно прийняти необхідні для країни рішення.
Щоб підірвати обороноздатність України, ворогу не обов'язково вбивати тисячі наших солдатів, готових постояти за себе і свою країну. Можна знищити нашу військову техніку, але це складно і дорого. А найпростіший спосіб - точковими операціями позбавити нашу армію стратегічного запасу боєприпасів. Тоді вся наша військова техніка буде затребувана хіба що на парадах, в музеях і пунктах прийому металобрухту.
Щоб рельєфно відчути, від якої відповідальності намагаються піти начальник Генштабу Муженко і покриває його Президент, наведу лише деякі цифри.
Сьогодні один снаряд калібру 125 мм для танкової гармати продається за 1,5 тисячі доларів США, що дорівнює пенсії однієї людини за 30 місяців.
Середня вартість однієї ракети калібру 122 мм для системи залпового вогню «Град» - 2,2 тисячі доларів або дорівнює пенсії за 44 місяці. Для одного залпу необхідно 40 таких ракет.
Ціна однієї ракети для РСЗВ «Ураган», в залежності від модифікації, коливається від 8 до 12 тисяч доларів або дорівнює пенсії за 13 - 20 років. Для одного залпу необхідно 16 таких ракет.
І наостанок, вартість одного залпу РСЗВ «Смерч», для якого необхідно 12 ракет, ціна кожної з яких становить 30 тисяч, обходиться в 360 тисяч доларів США або дорівнює річної пенсії шестиста наших громадян. Всього, за різними оцінками, в Калинівці було знищено від 30 до 40 тисяч тонн снарядів і ракет.
Previous post Next post
Up