Два фото на сон грядущий

Sep 13, 2017 23:36



Ігор Овчар

Правильно люди пишуть, що політтехнологи в обох царствующих совків явно в одному інкубаторі росли та з одного "тіста" ліплені.
Але я зауважу, що у Хуйла російського - політтехнологи більш високооплачувані. Бо пояснили своєму клієнтові, що він має сидіти за одним столом з кріпаками не в центрі стола, а трохи збоку, щоб було ніби демократично, по-свійськи. А фото зроблять так, щоб саме клієнт був в центрі.
Натомість у нашого - політтехнологи якісь явно дешевші та ще й "копіпастери". Бо не врахували сказане вище та нескромно розмістили пику клієнта в центр чужого стола.
І лікті на стіл вивалили. Отже вийшло якось по-свинськи. Чи просто так само, як звик сидіти клієнт на нараді в своїй корпорації "Рошен"? Щоб було одразу видно всім кріпакам, хто тут начальник та хазяїн положення?
Совок? Совок. Дешевий паскудний совок!
І той, хто це політтехнологічне медіалайно споживає - теж явно не європеєць за ментальністю. Коли ж ви нарешті у більшості порозумнішаєте, українці?




Российские журналисты утверждают, что семья украинского военнослужащего голодными глазами смотрела на то, как президент жрал их борщ. А им самим даже тарелки не поставили...

Добраніч!

пуйло, політична реклама, Параша

Previous post Next post
Up