З Днем Захисників Конституції!

Aug 31, 2017 22:32



Можливо, день Конституції України з часом будуть відзначати 31 серпня. Чому б ні? Той вихідний «як здрастє», а тут хоч діти підготують дітей до школи.

Нове свято вигадав активіст Станіслав Кравцов, про що й і написав у Фейсбуці:

«Рівно два роки тому патріоти прийшли під Верховну Раду протестувати проти паплюження Конституції.

На той момент, український народ вже зрозумів, хто прийшов до влади, і що чекає на Україну.
Протести по всій Україні ставали все частіші і сильніші.

Ті, хто був зацікавлений в придушені протестів, пішли на радикальні дії. Та демонстративно вбили чотирьох нацгвардійців і поранили десятки.

Офіційно було оголошено, що гранату РГО кинули добровольці Ігор Гуменюк та Сергій Крайняк.
Відразу, всім стало зрозуміло, що це фейк, адже граната РГО не може диміти в польоті, як це було на відео, і не може стільки вбити та поранити.

Таким чином, було жорстоко придушено активну частину суспільства. Майданівська свобода була одномоментно знищена під палицями нацгвардії, в катівнях райвідділків та СІЗО.

Як результат десятки лідерів нації два роки поспіль знаходяться під постійним судівським пресом, не маючи нормального життя. Богдан Тицький отримав каліцтво від поліції. Геннадій Дубров вже отримав шість років за захист Конституції.

Але це все лише зробило нас сильнішими та розумнішими.

З Днем Захисників Конституції!»

Олександр Ружанський зробив у Фейсбуці трохи грубішій запис:

«ПРО ПРІОРИТЕТИ.

Сьогодні хвилиною мовчання влада вшанувала пам'ять ЧОТИРЬОХ нацгвардійців, які в 2015 році загинули під ВР захищаючи уєбанський РЕЖИМ ПОРОШЕНКА від народу.

Ні позавчора, в день пам'яті Іловайської трагедії, ні в будь-який інший день, влада ніяким чином не вшанувала пам'ять СОТЕНЬ наших військових і добровольців, які загинули у 2014 р. захищаючи УКРАЇНУ від російського агресора.»

Тим часом соцмережі обурені черговим одностороннім припиненням вогню українськими ЗСУ, яке цинічні бариги назвали «шкільним перемир`ям». Бійцям ЗСУ загрожує до 8 років тюрми, якщо вони будуть перешкоджати москалям вбивати себе і зроблять хоч один постріл у ворогів.



війна

Previous post Next post
Up