Розенблат знову програв! Засудити журналіста йому не вдалося

Aug 29, 2017 11:31



Кнопкодав ВРУ від блоку БПП Борислав Розенблат програв і апеляйійний суд проти житомирського журналіста Романа Здорика.

Як вже писали «Правдіиві Nовини» - В кого немає честі й гідності, той судиться за них з журналістами.

Роман Здорик написав у Фейсбуці:

«Апеляційний суд Житомирської області вслід за Житомирським районним судом 28 серпня визнав безпідставними претензії народного депутата Борислава Розенблата до Вашого покірного слуги та редакції газети "20 хвилин". У такі моменти дійсно з'являється віра в наше правосуддя і те, що ера касти недоторканих потихеньку йде у небуття. Щиро дякую адвокату та правозахисникові Роману Гуртовенку та колегам, які кожен, у міру своїх можливостей, підтримував та допомагав.»

Неможливо не відмітити високий професіоналізм адвоката Романа Гуртовенка. До речі, цікавий запис і він зробив у Фейсбуці:

«Не розумію, навіщо так ГАНЬБИТИСЯ з дурними позовами проти журналістів, як це зробив народний депутат Борислав Розенблат подавши позов проти редакції «20 хвилин» та журналіста Романа Здорика. Навіщо наймати дорогих адвокатів, щоб так ЗДУТИСЯ у суді. Ну рознюхали журналісти, що нардеп намагався пролобіювати через міську раду ремонт дороги вулиці, де проживає його родич Матвій Хренов; так треба було відразу намагатися закрити їм рот? Наказати рубльом стягнувши 100 тисяч щоб інші мовчали і не псували його бездоганний імідж? Тепер факти лобіювання Розенблатом інтересів родичів використовуючи міську раду підтвердив суд. Розенблат СПРАВУ ПРОГРАВ. Сьогоднішня ухвала Апеляційного суду вступила в силу з моменту проголошення. Тепер - це факт, який не потребує доказування. Затикнути роти йому не вдалося. Сам Розенблат може сприйняти дану поразку як чергову образу власного «панського статусу», однак у цьому винен - лише він один. А я в даному процесі просто відстояв правду.»

Хоч і невелика, але перемога. Слава Україні!

ROZENBLATS GO HOME!!!

суд, журналістика

Previous post Next post
Up