Без комментариев

Aug 04, 2017 16:46



Алла Горбачова, дружина ув'язненого офіцера:

ЛИСТ-ЗВЕРНЕННЯ!!! ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ!!!
Шановні земляки, українці, всі небайдужі до долі країни, всі матері, сини яких перебувають в зоні АТО, чи героїчно загинули захищаючи свою Батьківщину, особливо небайдужі українські журналісти!!!!

Звертаються до ВАС: мати, дружина, друзі та знайомі бойового офіцера Збройних Сил України - Горбачова Олександра, який на даний час перебуває в лапах луганських так званих «правових структур», а насправді є просто викраденим з місця проживання та проходження служби, для розправи, в угоду одного грошового мішка, колишнього «сєпара-комуніста» Куницького Володимира, який пізніше раптово став патріотом, на даний час є однією з найвпливовіших людей Луганщини.

Але все по-черзі.
Червень 2014 року, розпал військових дій на Донбасі та Луганщині. Тисячами гинуть наші воїни, які вирушили захищати кордони України, для яких слово Честь, Відвага, Почуття Обов’язку та Мужності - це не просто слова, а спосіб життя.

29 червня 2014 року на одному з бойових пунктів пропуску нашими бійцями був затриманий автомобіль, у водія якого було вилучено зброю та карту місцевості з позначками бойових одиниць. Його було розцінено як сепаратиста навідника та повідомлено про нього до вищого командування армії.

Не знаємо, як поводив себе затриманий, але явно зухвальства та пихи йому не бракувало, оскільки він виявився сином того самого Куницького Володимира, про якого згадувалося раніше. Пізніше Куницький Олег пропав безвісти.

І зараз цей батько, проплачуючи своїми грошима всі які тільки можна структури держави та всіх високопосадовців луганщини і не тільки, має намір помститися хлопцям, які були на своєму бойовому посту, несли в той день службу і були причетні до затримання Куницького. Раптово взимку 2016 року затриманий Куницький вже виявляється був не сепаратистом навідником, а волонтером патріотом, який допомагав нашій армії, пропав, і виннним в цьому виявився зокрема і Олександр Горбачов.

29 червня 2017 року Горбачова затримали невідомі в масках зі зброєю, які нічого не пояснивши його рідним, кудись забрали і повезли. Уявіть собі, з Києва чартерним рейсом його було доправлено в місто Старобільськ на Луганщині, для вручення підозри у скоєнні злочину та затримання. Цікаво, звідки такі немаленькі кошти для таких доправлень затриманих у правоохоронців луганщини. Якщо не здогадуєтеся, даємо підказку, це ще не все за що проплатив Куницький старший. А в нас найжорстокіших злочинців таким чином ніхто не шукав і не доставляв.

А що ж собою представляє Олександр Горбачов? Підполковник Збройних Сил України, одним з найперших був на захисті порушених рубежів нашої країни, служив віддано, відповідно до свого військового обов’язку та присяги. Людина, якими нам потрібно пишатися, він казав: “Xто, як не я, піде на захист країни, це мій обов’язок”. Олександр за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений- нагороджений медалями та Орденом Богдана Хмельницького.

А зараз нам хочуть його представити як злочинця, який викрадав людей та вбивав мирних жителів Луганська?
Шановні, а скажіть будь-ласка, що зараз відбувається в Україні? Яким словом назвати те, коли гинуть люди, стріляють гармати та танки, військові захищають свою землю? Чи не словом "ВІЙНА" можна це назвати? А якщо це війна, то мабуть є і ворог, якого треба виявити? А навіщо тоді в 2014 році потрібні були всі ці блокпости? І навіщо на них потрібно було виявляти людей зі зброєю та навідників? Можливо не потрібно було б цього робити, нехай би собі проходили далі в тил, до Києва, Львова, нехай би здавали позиції наших військових для ворожої артилерії? Можливо, завдяки тому, що тоді 29 червня 2014 року Куницького Олега затримали, не загинула не одна сотня наших хлопців? А зараз з цих хлопців, які стояли на бойовому посту, роблять бандитів, порушуючи кримінальні справи за пропавших безвісти сепаратистів.

Дорогі співівітчизники, виявляється, що наші хлопці там не мали права ні стріляти, ні затримувати ворожих агентів. І всі хто там загинули, загинули просто так? Вони, виявляється, бандити? До чого призведе це судилище у Луганську, (по іншому його просто не назвеш)? Можливо, луганські судді хочуть всю Українську армію зробити "загарбниками" та "винищувачами мирного населення", які принесли війну на луганську землю, а не Куницькі та інші бувші компартійці і регіонали, які захоплювали Луганську ОДА та кликали «руський мир» та «руські танки» на нашу землю і проплачували їх. А зараз такі куницькі проплачують луганських слідчих, суддів та прокурорів і не тільки луганських.

Зокрема в нас є інформація, що кошти Куницьких осіли вже в кишенях високих чинів військової прокуратури та й армії. Вони впевненні в своїх силах. Ці ж гроші проплатили і смерть підполковника розвідки, якого підірвали в Києві, проплатили чимало інших арештів, подібних до арешту Горбачова. Чи це не та гібридна війна, про яку нам завжди говорить пан Президент та депутати, чи не всіх хлопців, які були в АТО завтра зроблять військовими злочинцями? Ветерани АТО, матері, жінки, сестри та доньки воїнів - завтра від подібних куницьких можуть прийти забрати Ваших рідних та близьких.

Звертаємо увагу на ще одну деталь: а чи про багато порушених кримінальних справ Ви знаєте, за смерті наших загинувших хлопців? От ми не чули про жодну таку. А в судовому засіданні, де обирали запобіжний захід Олександру Горбачову, Куницький нагло та відкрито заявив, що з його боку це помста, а що буде далі, ще побачите. Ці його слова потрібно розцінювати як погрозу і впевненість, що "ручні" судді зроблять все на його замовлення, а коштів у нього вистачить.
Звертаємося і до Служби Безпеки України: зважте на викладене, це досить не гарний сигнал для всіх нас, людей, які називають себе Українцями.

Тому просимо підтримати затриманого бойового офіцера, Горбачова Олександра, який утримується в застінках Старобільського ІТТ. В 2014 році він вирушив на наш захист, а сьогодні він потребує захисту та допомоги від нас. Не будьмо байдужими!




українці, війна

Previous post Next post
Up