Шедевр дня

Jul 30, 2017 11:55

Як завжди дуже грубо Саня Ружанський написав реальний шедевр у Мордокнигу:

Тут Вова Ар'єв в черговий раз самовикрився у розумовому збоченні і втраті причинно-наслідкових берегів.

У своєму передостанньому дописі на ФБ (скрін 1)Вовчик так запетляв розжирілою у депутатському кріслі сракою, що підроблений підпис Саакашвілі на його анкеті в міграційну службу, яку, власне, Вовчик і оприлюднив, оголосив страшною провиною помічників Міхо. Це п'ять, бля ! Особливо після того, як про підроблений підпис розповів сам Саакашвілі.

Це ж так просто, покласти фальшивку в офіційні документи, а потім на підставі цієї фальшивки зробити юридичні висновки і прийняти юридичне рішення.

Але з'являється балбєс Ар'єв, який цю фальшивку публікує і доволі очікувано опиняється в стані відомої унтер-офіцерської вдови. Ну і далі вже в режимі рятування хитрої дупи йде згаданий піздьож від Вовчика покладений на його ж піздьож попередній.

Проте, сьогодні зранку, розхитаний сраковілянієм мозок Володі видав новий перл, який заслуговує на нашу увагу.(скрін 2), як приклад мислення однієї з "говорящих голов" режиму Порошенка.

Виявляється, коли були регіонали, був нормальний державний апарат. Але вони побігли і президент, за таких умов, покладених на війну, вимушено робив кадрові помилки. Отаке. Мабуть, нардеп Ар'єв має на увазі Міхо. Ну, не про Муженка ж, чи Гонтареву і усіляких Шокіних - Луценків мова йде, правда? В будь-якому разі, риговсько-рошенівський
відсос Вовчику зарахований.

Треба тільки нагадати,, що Ар'єв, це той мудло, який, свого часу, ще працюючи журналістом 5-го каналу, виявлений в нього польськими прикордонниками ганджюбас оголосив журналістським розслідуванням.

Типу, віз перевірити, як на кордоні борються з контрабандою наркотиків. Тобто, його розумові збочення не дивують зовсім. Але, справа у тому, що вся наша влада, органічним представником якої є Володєнька Ар'єв, в інтелектуальному плані, є збиговиськом розумово збочених креативщиків і мозкойобщиків.

В моєму дитинстві таких хитрозроблених хлопчиків ганяли підсрачниками. Але, так вийшло, що всі вони виросли і стали президентами, міністрами, прокурорами і депутатами.

Суцільне наїбалово стало загальною нормою і засобом існування покидьків при владі. Ну і, звісно, за їх розумінням, заслужений ними підсрачник, це насильницьке повалення конституційного ладу - ст.109 КК України.

Але, це тільки за їх розумінням. Бо у разі об'єднання всіх противників цієї олігархічно-кримінальної влади все може бути з точністю до навпаки.



приколы, придурки

Previous post Next post
Up