Який план? Перебити усіх по одному!

Jul 25, 2017 13:15



Нечисельною була акція в Києві на вулиці Банковій 24 липня. Всього пару десятків людей не побоялись висловити свій протест, не побоялась їх і влада.

Керівник мистецької платформи «Творчий сектор» Мальва Кржанівська пише у Фейсбуці:

«Активна молодь, митці, громадські активісти збирались під адміністрацією Президента з вимогою пояснити народові чіткий план відносно проблеми Сходу, адже поки що ми бачимо лише підвішену ситуацію і постійні смерті.

Люди хочуть бачити «покращення», або почути, що Президент має чіткий план його досягнення...».

Але ж наші люди зневірені і залякані, патріотичні сили розпорошені, а більшість громадян зараз перебувають у стані повної апатії, навіть якщо їх нудить від брехливих ЗМІ і банди україножерів.

Що особливо прикро, так це той факт, що Україною зараз керують неадекватні нікчеми: психічно хворі люди, олігофрени, алкоголіки і наркомани. Вони опинились на «золотих унітазах» виключно завдяки нахабству й шахрайству, а суспільство майже не намагається тиснути на них для захисту своїх прав.

Багато хто з патріотів бідкається, що поляки не поважають українців, які тікають з України, щоб якось вижити, але коли влада намагається утискати поляків, то на акції протесту негайно виходять сотні тисяч людей. Нас утискають так, що просто жах, а українці бурмочуть прокльони, але не виходять на акції простесту… бо Путін нападе! Як довго це буде продовжуватись, поки що незрозуміло. Україножери сподіваються, що так буде тривати вічно, точніше, поки не загинуть майже всі «праклятые хахлы».

Знову достатньо грубо Олександр Ружанський пише у Фейсбуці:


"ЩОДО РОЗСТРІЛУ АТОВЦІВ В ДНІПРІ

ПЕРШЕ. Те, що відбулося, це закономірний результат політики влади відносно патріотів України - учасників військового спротиву російській агресії.

Чому б відвертим уркам не постріляти з автоматичної зброї в якихось ветеранів АТО, які намагаються щось там відстоювати і мріють про якесь право на законність, якщо влада одних патріотів сама тупо вбиває, інших сотнями тримає по тюрмах, третіх, за будь-який організований захист прав громадян, розганяє газом та дубинками і травить собаками?

Ні, можна, звичайно, дволикій паскуді своє відвідування ПіццаВетерано представити, як турботу першої особи держави за справи ветеранів. Але, оскількі ця паскуда брехлива і дволика, як і вся діюча влада, то в реалі ветеранам з активною патріотичною позицією дістаються, спочатку дубинки по голові, а потім і взагалі смертельні кулі.

Ще прямо не озвучений посил режиму Порошенка у вигляді негативного ставлення до захисників Вітчизни і переслідування їх за активну патріотичну діяльність не залишається не почутим.

ДРУГЕ. Конкретно по ситуації. Бандитами вбито двох атовців: Максима Іващука і Олексія Вагнера,- одного з тих ветеранів, яких тітушки Вілкула побили 9 травня при повному потуранні поліції. Важко поранено ще одного атовця, адвоката Edmond Saakyan - патріота України, щирої і чудової людини та мого друга у ФБ.

Наразі відомо, що нападники є представниками криміналу Дніпра. Але, вже зараз, аваківські недоумки намагаються представити зухвалий розстріл ветеранів АТО, як такий собі звичайний конфлікт за якісь економічні інтереси.

Ось що заявив начальник кримінальної поліції Дніппропетровської області Олег Грозь в ефірі "9 канала" :

"Этот конфликт - исключительно экономические интересы двух сторон (со стороны Саакяна и его брата и второй стороны, которую мы сейчас устанавливаем".

Ну да. Ми тут всі переймаєось, що ж за чергове жахіття сталося, а воно ось як - ВИКЛЮЧНО ЕКОНОМІЧНІ ІНТЕРЕСИ ДВОХ СТОРІН ! Хєрня яка, правда?

Бачите, як цей мусорохуй одним реченням прирівняв відвертих бандитських отморозків, які вбили двох людей і важко пораненили ще одну людину, до патріотів України і ветеранів визвольної війни проти російських окупантів? З одного боку урки - безпрєдєльщики, з іншого громадські активісти і відомий адвокат. Але у мусорів - конфлікт двох сторін за економічні інтереси!

Ні, ніхєра це не конфлікт двох сторін! Це зухвале і показове вбивство! І саме з цього і треба виходити, а не намагатися спотворити суть особливо тяжкого злочину якимись економічними суперечками.
ТРЕТЄ. І головне. За цієї влади все таке, й подібне цьому, буде продовжуватися. Це треба розуміти."

українці, війна

Previous post Next post
Up