538 534 гривень

Jul 22, 2017 18:08


Олександр Ружанський написав у Мордокнигу:

"538 534 гривень на місяць отримує член Вищої Ради Правосуддя Алла Лесько". - Центр протидії корупції.

Ну, що сказати? Це ідіотські і мерзенно неадекватна зарплатня на державній службі в злиденній країні. І таке розуміння не має жодного відношення до пролетарської ненависті до багатіїв. Бо це має відношення до втрати совісті і здорового глузду у тих, хто такі зарплати призначає і отримує.

Ніхто не каже, що держслужбовець повинен жити в злиднях. Ні, ні в якому разі! Зарплатня повинна забезпечувати гідні умови існування людини, не провакувати посадову особу на корупційні доходи і не заганяти у матеріальну безвихідь своїм низьким рівнем.

Але, $ 20 000 на місяць??? За який такий надскладний функціонал члена Вищої ради правосуддя ця тьотя отримує 20 тисяч баксів на місяць від держави, якщо правосуддя в цій державі немає і навіть на горизонті його розгледіти не вдається?

Чи , об'єм роботи, обов'язки і відповідальність, наприклад, Президента Франції, який отримує схожу з Аллою Лесько зарплатню, можна порівняти з посадою члена Вищої ради правосуддя ніщебродської Вкраїни, або взагалі з тим нікчемним лайном, яке продукує вся Вища рада правосуддя?

Цій жіночці не вистачило б двушки, нехай трьошки, баксів в Україні на заможне життя? На що їй витрачати кошти, які відірвані, наприклад, від вчителів або медиків? На шуби, золото, діаманти? Люксове авто?

Хочеш заробляти дохєра і більше - йди в бізнес, приватний сектор. А збагачуватися, саме, збагачуватися в країні злиднів на державній службі, під час війни, не можна. Бо це служба! Служба державі і її народу.

Втім, ця ситуація не є якоюсь непродуманою, несистемною дією. Навпаки. Все відбувається системно і продумано. Це цілеспрямована політика діючої влади, яка створює таку собі українську касту кшатріїв - суддів, прокурорів, спецслужбовців і поліціянтів, які повинні виконувати, в першу чергу, функції охоронців діючого режиму.

Саме за це вони отримують шалені гроші. Причому, за наш з вами рахунок. І саме такі безглуздо високі зарплатні вищих керівників правоохоронної і судової системи, повинні стимулювати нижчіх посадовців бути вірними і бездумними посіпаками злодійського режиму у прагненні до кар'єрного росту.

Нижче фото Алли Лесько, якій потрібно $20 000 на місяць.




Previous post Next post
Up