Недільне язичницьке слово

Jul 16, 2017 18:45



Онуки Перуна! Правнуки Сварога!

Сьогодні я закінчую публікацію вчення духовної течії "Великий Вогонь", яке має назву "Совість і правда огніщанина". Перший розділ можна побачити ось ТУТ. Продовження ТУТ і ТУТ.

Через декілька днів ми відзначимо день Перуна, а через місяць - 27 річницю "Великого Вогню". Усім добрим людям бажаю вдалого недільного вечора!

Розділ четвертий

Бережи правду!
Бо  ж казали кудесники-пращури:
«Бережи правду, бо правда наша збережена у телесах і силі твоїй. Бо прийдуть люті вороги, і піде сила наша у темні ліси, де тече ріка гірких вод, і на тій річці буде плач великий, по всіх висях чутий, бо паде сила Перунова, щоб знову піднятися, бо той, хто впав на землю є син її, а той, хто пішов під землю є хробак сліпий».
Готувались до темних часів наші пращури-кудесники,  і склали таємні вогняні пісні.
Минули часи праведні, каган Володимир син Малка Любачина, захопив владу і поставив на Русі хрест - знак смерті. А ще до того зізвав він волхвів і кудесників  до урочища, яке зараз зветься Голосієво,  і говорили волхвам кудесники, що то буде пастка, але не послухались нерозумні і там їх вбили найманці.  Помираючи волхви прокляли силою крові род кагана Володимира Малковича. Прорікли мудреці праведні, що через тисячу років після злочинів Володимира повернеться сила Перунова. І відродиться Мати Сира Земля, і згине сила ворожа.
Бо ще за 5 віків до того попереджали нащадки Перуна про те, що прийдуть люті вороги. Пісні стали книгою і починалася вона зі слів:
«Ім’я його Сила. Навії його навколо нас. Він прийде, коли замкнеться коло. Він могутній не тільки силою своїх рук і ніг, але і Розумом Родом дарованим. Бо прийшов він з земель, куди Даждьбог золотих коней спать уводить, бо прийшов він із земель, де Даждьбог прокидається, і ходив він так два рази. Силою Перуна нагострений, меч несе він невидимий. І злетяться Діви на свято його. І преклонить коліна суще усе перед ним. І паде небо і скажуть Навії:
Возрадуйся, Земле, списами Даждьбога напоєна! Крила Сімаргла вітер приносить. Він прийшов, він буде! Чуєте? Перун важким кроком йде до нас! Возрадуйся, суще, бо він вже близько!»




Князь Огін, Великий Вогонь, рідна віра, язичництво

Previous post Next post
Up