Фото дня, история дня и картинка дня

Jul 01, 2017 13:55

Тетяна Близнюк пише:

Карочє шоп коротко. є в нас переселенці. ну, група переселенців, якими ми опікувались. ну, як ще на Майдані прибились до нашої сотні ОУН, потім з нами пішли і з Майдану, жили на Мазепи. Зрештою облаштував їм Коханівський за допомоги благодійників гуртожиток на Обухівській, 60 у тоді нічийній будівлі - і так ми роз'їхалися. Але ця група така проукраїнська, дуже нам вдячна, на суди до політичних ходять - вопщєм дружим.
Ну а їм облаштовано з ремонтами, душами то сьо лише їхній поверх. На інших, без ремонта, хто тіки не бомжував. Зокрема якийсь батальйон "Одін". Карочє, той одін не раз хотів віджати в наших цих жіночок з донбасу їхній обладнаний поверх. Крім того, в наших переселенців було світло й вода, бо вони за це діло платили. Ну але тітоньки на такі напади викликали поліцію - і ок.
Но. Пріготовьтєсь.
Без світла й води і внє закона той "Одін" десь дівся, а оце вернувся. У вигляді дружинників Ківи. У новій формі з раціями... Зара розбили вікна, вдерлися на поверх, вже "знайшли" набої й іншу запрєщонку. Кажуть тьотєнькам вимітайтесь по хорошому, в нас тут буде тренувальна база. Ну і зара виносять їхні речі.
Переселенки за звичкою хотіли викликать поліцію. Але поліція чось не викликається туда. Правда прикольно?
.....................

О 12:45 я викликала поліцію на Обухівську, 60. Досі нема. Мій виклик зафіксовано. Люди прибувають, фотографують, стрімлять... Вже є представники ОБСЄ, багатенько активістів.
Керівник групи "Безпека життя", на яких переселенці вказали як на вчорашніх погромників, наразі відмовився давати мені коментарі, мотивуючи це тим, що хтось з ним розмовляв не таким тоном. Перед тим коментував, щось за Коханівського, якого він кликав на роботу, але Микола йому відповів, що не хоче бути мусором. Це все, шо він прокоментував з внятного.

Поки жду поліцію - накидаю трохи фоток. На фото - джипи, якими обдарували новітню тітушню (без номерів)








титушки

Previous post Next post
Up