А правда, что в Москве сейчас школьников пакуют? (фраза дня и картинка дня)

Apr 02, 2017 17:33



"Бойся дерзких малолеток!": в сети хохочут над Путиным
В соцсетях высмеяли российского диктатора Владимира Путина, который не ожидал, что на протесты против коррупции в стране выйдут школьники.




Олександр Ружанський

А нікого не гребе, що навіть забиті диктатурою Путіна московити почали відривати свої сраки проти влади, а ми тільки фісбучні соплі жуємо? Мене гребе.

Московити проти корупції по всьому Хуйлостану повиходили. У нас в Україні корупції немає? Нам навіть е-декларації придумали, аби ми мали змогу в режимі реального часу бачити результат того, як нас найобують. Всім подобається приймати участь в онлайн-стратегії від влади "Їбаш по повній хохляцького терпілу"?

Московитські дальнобійники вже фури палять під прицілом танків російської армії, протестуючи проти податків на їх діяльність, а у нас тільки булькотіння у Фісбуці після того, як нам рошенівський хєр встромили за розподіл газу. А хулі, плата невисока, можна вважати, що встромили не дуже боляче.

Нікому не соромно, що нас знову за хохлів тримають, а не за українців? Мені соромно. А, лідера немає! Ну, як же, без лідера! Без нього можна нас трахати в будь-який зручний для влади спосіб.

Насправді, гідності у нас колективної немає. Національної гідності немає, якою ми так пишалися після Євромайдану. Допоки ми дозволяємо бути при владі оцій всій пиздоті з порошенок, гройсманів, луценок, авакових, матіосів, парубіїв та інших покидьків, ми взагалі не маємо права казати про якусь національну гідність.

І не треба мені писати про каганат, хазарів, сіоністів і таке інше, як причину нашої дупи і принизливого становища. Якщо, за такою логікою, ми дозволяємо керувати українцями нацменшині з 0,2 відсотками від загальної кількості громадян України, то ми того варті.

Але, давайте не брехати самі собі. Ми, як нація, несемо головну відповідальність за те, що коїться в країні. У владі - переважна більшість українців. А в.чесних судах і прекрасних правоохоронних органах українців взагалі абсолютна більшість.

Комсомольська потвора і рошенівський блазень Луценко хто у нас? Толя-тепловізор із сестричкою - з глухого буковинського села. Проте, більш мерзенної особи, ніж Матіос, годі й шукати. Костя Кулик, військовий прокурор сил АТО, який збагачувався і продовжує збагачуватись під час війни, - ніякий не єврей. Хто катує звичайних людей у райвідділках і патріотів у підвалах СБУ? Посланці кагалу? Чи, наприклад, простого українця Васі Грицака?

Є ще просто мегачудовий хлопець на прізвище Вовк. Ніхто не знає, як Вовк з іврита перекладається? Бо щось по-скотськи він до українців ставиться. Не інакше, як чужинець.

Взагалі, перелік етнічних українців, які доклали руки до ганебного і принизливого становища української нації, може тривати не одну добу. Проте, як на мене, наша нація повинна очищатися від моральних збоченців і зрадників. Ми зробили декілька кроків вперед три роки тому, але зупинилися і нас вже почали повертати назад.

Або ми в найближчий час починаємо доводити, що ми все ж таки, маємо національну гідність, або, як кажуть, розходимось. По хатах з краю. Мабуть, назавжди.

Москва, Россия, акция

Previous post Next post
Up