Єврейські манси - Болівар не винесе Гройсмана?

Mar 31, 2017 13:27



В оточенні Порошенка публічно натякають, що Гройсман сам повинен заплатити кнопкодавам ВРУ за своє крісло.

Можливо, відверта кулуарна розмова не дала результату, якщо такі конфеденційні теми демонструють громадськості.

Якщо Володимир Гройсман знайде час і бажання зустрічатися з депутатами і переконувати їх в необхідності власного прем'єрства, то він зможе досягти потрібного результату. Про це бридкий парламентський барига Олександр Грановський розповів у ефірі програми «Лівий берег» на 24 Каналі.

Як відомо, річний імунітет Гройсмана на посаді прем’єра спливає у квітні.

«Сьогоднішня Верховна Рада - досить складний і навіть у чомусь розбалансований механізм. Проте будь-яке питання, і навіть дуже непросте, в цій Раді сьогодні вирішується за допомогою звичайних людських і ділових комунікацій. Якщо Володимир Гройсман знайде час і бажання зустрічатися з депутатами і переконувати їх, то, думаю, він зможе досягти потрібного результату», - сказав Грановський.

Біглий кнопкодав ВРУ Оніщенко (Кадиров) розповідав, як треба переконувати «дупутатів» по-новому. З його слів, раніше це робилося грошима МВФ, а нового траншу немає і поки Порошенко при владі, не буде, повідомляють особи, які вже зустрічалися з командою Трампа. Можливо, на Банковій навіть хотіли би позбутися нахабного вінницького дурника, який дратує українців ще більше, ніж його попередник Сєнька Кулявлоб, і не меньш дратує Захід, але це треба зробити красиво, нібито все само собою сталося.

За словами Грановського, олігарх Петро Порошенко допомагатиме Гройсману зберегти свої повноваження на посаді, «Президент не чужа йому людина. Безумовно, він багато в чому є для Гройсмана соратником. Тому, думаю, буде йому допомагати. Ці люди давно один одного знають і об'єднані спільною метою», - каже Грановський, але ж не побачити натяк неможлив: «Болівар Порошенка не вивезе Гройсмана!» Якось Вовочка сам повинен рятуватися.

Тим часом американські ЗМІ повідомляють, що конгрес США створив спеціальну комісію по розслідуванню корупції в Україні. Конгресмени вважають, що для запобігання остаточного розвалу нашої держави треба притягнути до відповідальності ненажерливих українських корупціонерів, і в першу чергу Гонтарєву, Кононенка і Грановського. Про Порошенка мова поки що не йде, але це натяк вже йому особисто - пора злазати з «золотого уніиазу», бо буде капець!




політична реклама, Порошенко, уряд

Previous post Next post
Up