Наша ДРУЖБА и опасна и трудна (песТня из Мордокниги)

Mar 03, 2017 19:24

Дмитро Карп

Матиос приехал проведать Насирова!
🌹
🍏
🍇
Наша ДРУЖБА и опасна и трудна.
И на первый взгляд как бут-то не видна!
Если кто-то где-то там у нас порой.
Нам мешать захочет....
Будем с ними мы вести кровавый бой..
так написано БАБЛОМ у нас с тобой..
Служба днём и ночью!!!




Павло Гай-Нижник

ЯПОНСЬКИЙ АКЦЕНТ ПАРУБІЯ ЯК ЧЕРГОВЕ ПРОМОВИСТЕ СВІДЧЕННЯ ФІКТИВІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНИХ ІНСТИТУЦІЙ УКРАЇНИ
То з ким зустрічався у Японії Парубій? Офіційний сайт Верховної Ради повідомив, що з міністром оборони Японії паном Вакаямія Кенджі, але у цій країні міністром оборони є пані Томомі Інада.
Вам цікаво, наприклад, а що з цього приводу повідомляє посольство України в Японії? А нічого. Остання новина їхнього сайту датована аж 26 січням! Вони там що, досі у запої з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин!?
Тупість, безграмотність й неосвіченість нашого прем'єр-міністра, наших міністрів, їхніх замів тощо, державної служби (чи правильніше вже казати - обслуги) взагалі вражає!
Якесь замкнене коло ідіотизму! То Порошенко розмовляє телефоном з фейковим "президентом" Киргизстану. То прем'єр з напівдипломом з псевдовищої псевдоосвіти! То два "інтелектуала" Гройсман і Насалик на засіданні Кабміну демонстративно туплять про те, "який стосунок мають Київська та Житомирська область до транскордонного співробітництва?"! То парад якихось німфеток на вищих державних посадах тощо! То з якогось неба взяті якісь міфічні цифри про зростання добробуту населення у той час, коли те населення незабаром вже й харчуватися змушене буде комунальними платіжками!
І суцільна брехня, абсурд, корупція та кіч марнославства й клептоманії в шоколаді безвідповідальності - посміховисько на увесь світ на тлі війни, злиднів та фіктивізації держави Україна!
Країна тимчасових незамінних, недержавних державників, пустословних філософів, політичних лекторів замість політиків і маріонеток у шатах політологів та удаваних авторитетів тощо існуватиме фіктивно доти, поки їх не змінять ті, хто є ними (і не тільки) насправді, а не їхня уява та гроші тих, хто цю ілюзію створює.
Бо інакше і цю державу, суспільство й усіх нас поглине беззмістовне Ніщо... Навіть не прірва, бо прірва - це щось! А - Ніщо - абсолютна порожнеча порожнеч!

Це про -
Стыдоба нах (порублю, суки!)

прокурор, коррупция, Украина

Previous post Next post
Up