Врятувати неповнолітнього юнака Сашка

Feb 23, 2017 21:21

Вчора Білий Молот був у Главмусарні Києва; питали про сього юнака. Знаємо лише, що ім'я йому - Олександр; прізвища не знаємо. Давали запит, на який отримали відповідь від мусора: "Можливо, він в нас є, а, можливо, немає". Сказав, що дуже спішить і втік.

Допоможіть репостом; не дайте забути про молодого патріота!

image Click to view





22 лютого з незрозумілих причин з мережі Фейсбук було видалено популярне відео викрадення з Майдану неповнолітнього юнака Сашка. Його призвище і місцеперебування досі невідоме. В ніч на 20 лютого Сашко ночував на Майлані, Близько 9-ї годині ранку він пив чай під Стелою Незалежності з іншими учасниками протестної акції «Україна без Порошенка» коли до них підбігли півтора десятка поліцаїв і висмикнули юнака, викручуючі йому руки. Розгублені майданівці не зразу зрозуміли що відбувається, декілька чоловіків і жінок спробували звільнити заручника, але поліцаї встигли посадити його у автівку і вивезли з Майдану.

Цей відеозапис викликав у соцмережі резонансний розголос, тому не дивно, що «цукерберги», які співчувають режиму «вальцманів-цукерманів», видалили цей відеозапис, але шокуюче відео вигулькнуло в Ютюбі, де видалити його буде складніше.

менти, воїни світла, Майдан

Previous post Next post
Up