Видеоновости про блокаду

Feb 09, 2017 08:58



Журналіст Ігор Громов пише у Фейсбуці:

«Бійців ЗСУ, що під час відпустки прибули підтримати ветеранів-учасників блокади торгівлі з окупованими територіями в терміновому порядку по наказу відкликали в розпорядження керівництва 58 бригади.

Вчора я писав про тиск, який було вчинено на комбата бригади - його тимчасово відсторонили від виконання своїх обов'язків.

В той час як генерал поліції Вброськін заявляє, що блокаду проводять зеки та бомжі, до неї приєднуються воїни ЗСУ - це звичайно викликало панічну реакцію ментів, СБУ та керівництва штабу АТО.

За хлопцями о 5 ранку прислали Ікарус. І літак би прислали, бо треба терміново і за будь яку ціну притишити розголос щодо блокади та показати картинку, що тут в палатках залишилося п'ять калік.

Вся ця гібридна війна під назвою АТО, яку спланував Путін та Порошенко - це просто завіса для знищення патріотів України.

10 000 смертей кращих синів України - це та ціна, яку ми вже заплатили за власну байдужість. Скільки ще смертей потрібно, щоб зупинити торгівлю з окупантом та придушити цей зрежисований конфлікт?

Порошенко загине наглою смертю...»




війна, Донбасс, воїни світла

Previous post Next post
Up