Облико аморале (из Мордокниги)

Nov 16, 2016 15:47

Александр Волков

Скриншот поста экс-начальника Департамента противодействия наркопреступности Национальной полиции Украины Ильи Кивы.

В свое время никто не мог понять, как человеку с судимостью и без опыта работы в правоохранительных органах удалось получить такую высокую должность. Многие подозревали, что Кива как-то связан с Аваковым, но вряд ли кто-то мог подумать, что их связь настолько близкая.


Володимир Орловський

Що до олігархів, банкірів, політиків, "вороввзаконє", прокурорів, дохеравжечиновників... які живуть за рахунок сплачених податків , данини з підприємців та розпилювання іноземних кредитів... НЕ ТРЕБА ОЧІКУВАТИ ВІД ПАРАЗИТІВ (глистів,клопів, вошів,...) ТА ШКІДНИКІВ ( пацюків,довгоносиків...)поведінки,направленої на покращення життя організму(країни) , в(на) якому вони існують.
ЦЕ СПОСІБ ЇХНЬОГО ЖИТТЯ І ІНШОГО ВОНИ НЕ ЗНАЮТЬ, Не одне гнидне створіння не відмовиться добровільно від паразитування та буде плодити собі подібне, бо у глиста народжуються глисти...)). ТІЛЬКИ НИЩИТИ....))
Що до платників податків (більшості "заселення" України) т.з. фізичних осіб.... НЕ ТРЕБА ЧЕКАТИ ВІД ХУДОБИ спроможності позбавитися паразитів , а від ОВОЧІВ - позбавитись шкідників. Бажання у них одне - пастися(підпитуватися) та існувати для блага паразитів (шкідників).Їх об"єднують в отари та гарно садять по грядкам (партії, го, ато, мобілізація..) і вони роблять вигляд, що щось роблять, і все в межах "законів" які для них пишуть та примушують виконувати паразити...)) Без втручання лікаря-санітара худоба(овоч) довго не проіснує. ЦЕ СПОСІБ ЇХНЬОГО ЖИТТЯ І ІНШОГО ВОНИ НЕ ЗНАЮТЬ ТА НЕ ПРАГНУТЬ .Худоба(овочі)) були завжди і будуть. Не варто звертати на них увагу та чекати спротиву....))
Що до мусорів різноманітних та биків-тітушок-йовбаків...,які охороняють життя вищезазначених паразитів...Шавки безродні, за хавчик та ніщачки (крохи зі столу господаря) БУДУТЬ ВИКОНУВАТИ накази паразитів по усуненню небезпечних представників ХУДОБИ, що сказилася)) або "лікарів-санітарів",які намагаються знищити паразитів... ШАВОК можливо приручити,але нафіга ? НИЩИТИ....))
Що до "лікарів-санітарів" - вони є , але в дуже малій кількості і не спроможні ( поки що) об"єднатись в "асоціацію" )) і розпочати свої безпосередні обов"язки...))) БЕЗ СЕНТИМЕНТІВ ! )))
п.с.: ЛІКАРІ-САНІТАРИ УКРАЇНИ ! ЄДНАЙТЕСЬ ВЖЕ ! (трястя...


Юрій Хорт

709-ий день у СІЗО за виступ проти Порошенка.
.
Рівно стільки ж відсиділа Надія Савченко.
.
Поголився, вдягнувся, чекаю на літак.)

Previous post Next post
Up