Эпитафия на труп Рустама Ташбаева (поэтично, но не в рифму)

Oct 20, 2016 19:48

Як гарно пишуть люди з СБУ, яка їх мова шоколадна! Навіть і Ви, Рустам, на мову перейшли! Така була вказівка з центру? По Фрейду хтось про гроші пригадав, за гроші в нас і вухо відрізають... Самі собі. Не українці, трясця! Посіять важко бардак у голові, на це потрібна купа грошей. А іноді синці, шкандаль, готель "Козацький". Яке ж то дивне захоплення було, коли сплатили за аренду! І активістів не цікавило бабло, може тому Майдан не вийшов. Напередодні писав вам лідер РПС, його листа в скарбничку не поклали... Бо мані-мані і тарифам - ТАК! Хай подихають дурнуваті українці. Вони ж - не янки, в них немає зброї, "их нужно резать или стричь", і купить хтось маєток в Колорадо, або ж квартирку десь на Брайтон-Біч.


Рустам Ташбаєв

Я отримав месидж, який мене дуже вразив. Для мене такий стан душі цієї людини - є висока винагорода за мої спроби щось змінити в цьому суспільстві.
Багато людей не зрозуміє що саме я складаю у свою скарбничку, чому це не золото чи срібло. Вони не розуміють безцінність саме таких моментів у твоєму житті. Для них скарб - це квартира у центрі Київа або Рендж-Ровер.
Я тримав у себе в руках багато грошей. Власних, зароблених.
Але таке за гроші не придбаєш.

Публікую з дозволу автора та з вдячністю за його довіру.

"Доброго дня, Рустаме. Я не підтримав 3й Майдан і вважав це інспірацією рос. спецслужб. Я знаю хто розбирав палатки - то були справжні патріоти. Як і більшість волонтерів, я стояв за спинами бійців добробатів. підтримуючи їх на Майдані, коли ставили палатки і захоплювали готель Козацький. Саме їх витримка і продуктивність не дали звикнути лобами фронтовиків і 'звичайних протестувальників'. Я писав на ваші заклики контркоментарі. Але я знаю, що зміни в моїй країні відбудуться тоді, коли зникне бардак у головах. Ваші пости останнім часом на це і направлені. Ви викладаєте мої думки ще, мабуть, влучніше, ніж міг би зробити я сам. Я не знаю всієї ситуації з третім Майданом і є противником революцій, коли суспільство ще не готове до таких змін - історія показує, що потім до влади приходить реакція. Мені боляче дивитись як гинуть достойні і продати революцій користуються негідники. І я прошу вибачення у Вас за свою позицію і дякую Вам за Вашу роботу. Ви значно випереджуєте рівень свідомості навіть пасіонарної меншості нашого суспільства. Щасти Вам."

поэзия

Previous post Next post
Up