«Білий Молот» виставив охорону перед палатою Регора

Sep 07, 2016 17:56


В той час як вірний пес Медведчука - Зяма (Діма) Корчинський, проросійський дружбан не лише Конотопської відьми Наталії Вітренко, а і самого ідеолога православного фашизму Дугіна, робить фейкову акцію з блокуванням телеканалу «Інтер», справжніх патріотів намагаються вбити.

Інформацію щодо замаху на вбивство спецслужбами ФСБ справжнього героя Майдану, «кіборга» Кафіра ігнорують більшість «українських» ЗМІ, хоч у ЗМІ і соцмережах Росії запанувала радість: «рагуля Регора подрезали!».

На офіційній сторінці «Білого Молота» розміщенне наступне повідомлення.

«5-го вересня сепаратистським угрупуванням, що діє на території Києва та області, було скоєно замах на життя бійця «Білого Молота», АТОшніка добробата «ОУН»  Регора Віталія ("Джура", "Кафір"). Виконавець потрапив на кілька прихованих камер, і вже розшукується. У лікарні виставлена ​​наша охорона - доступ виключно для батьків! Це третій замах на життя добровольця за останні кілька місяців, і є підстави побоюватися наступних спроб.

Віталій в свідомості, але стан стабільно важкий - 8 ножових поранень, пошкоджено легеню, видалили селезінку, паралізована рука (пошкоджений нерв) - йому необхідна постійна медикаментозна підтримка. Матері й батькові - пенсіонерам потрібна ваша допомога!
Єдине, чим ми можемо, і повинні допомогти біломолотівцу і добровольцю АТО - це грошима на ліки. Батькам дуже потрібна ваша допомога!
№ картки: 4731217114786229 Дубас Вікторія Володимирівна».

Розмовляв сьогодні по телефону з Вікторією Володимирівною. Мужня в Регора мати! Каже, що люди вже перерахували тисячу гривень. Є за що купувати ліки... Дякую усім!





Меч і Регор у Пісках

Білий Молот, воїни світла

Previous post Next post
Up