Welcome to HAZARIA !!! (из Мордокниги)

Aug 13, 2016 09:53

Вчера Мордокнига была какая-то скучная и грустная, даже анекдоты Остапа Бандеры были плоскими и не могли развеселить читателя, а сегодня с утра ничего так, есть что почитать. Поделюсь лучшим с читателями моего блога.

Юрий Касьянов

Франция совершенно не хотела воевать. Не то, чтобы абсолютно, потому что как и везде, во Франции в 1939-1940 годах тоже нашлись смелые люди с совестью, но в целом страна воевать не хотела совершенно. Правительство хотело воевать ещё меньше. Все говорили, что войны не будет.

Франция и Великобритания, как добрые союзники, объявили войну Германии, в ответ на нападение на Польшу. Это было очень и очень серьёзно, почти так же страшно, как нынешние санкции Запада против России. Но объявить войну одно, а воевать - совсем другое. Воевать союзники не спешили.

После полугода "Странной войны", когда французы практически не стреляли, а немцы захватили Польшу, Норвегию, Данию, настал черёд Франции, и сильнейшая армия мира разбежалась по итогу нескольких коротких сражений.

Киев, простите - Париж, был объявлен открытым городом, а бандеровское правительство переехало в Западную Украину, то есть - в Южную Францию... Объявили, что войны больше не будет.

Зажиточные французы встречали немцев как новых клиентов своих мясных лавок, кафе и ресторанов. Девушки строили глазки. Газеты восторженно пели о великой дружбе наций. Беднота надеялась на немецкий порядок и немецкие же зарплаты.

Англичане тоже не хотели войны. Очень не хотели. В 1938-м, предав Чехословакию, премьер Чемберлен хвастался в Лондоне, что подписал с Германией "вечный мир". Кричал у трапа самолёта, что войны не будет...

Но уже через год, скрипя зубами, Чемберлен объявил немцам войну. Воевать, правда, страшно не хотел. Не хотел воевать и английский экспедиционный корпус, позорно отчаливший из Дюнкерка обратно на острова, после того как Гитлер их отпустил.

Гитлер тоже не хотел воевать. Больше воевать ему было не нужно - Европа лежала у его ног, а с бриттами он рассчитывал договориться. Но тут главным у островитян стал Черчилль, и всё пошло не так...

Черчилль сказал правду. Сказал, что война будет, и ничего не пообещал, кроме "крови, пота и слёз". Черчилль заставил англичан воевать, а нацию трудиться во имя победы в войне. Перед угрозой десанта на острова (наступления из Крыма), британский премьер не стал никому "поручать усилить боеготовность", а просто предупредил, что англичане будут драться за каждый клочок земли...

Черчилль создал антигитлеровскую коалицию. Черчилль первым поддержал ненавистный ему Советский Союз в борьбе с общим врагом... Черчилль повернул ход истории вспять. Он никогда не прятал голову в песок, и не кричал, что войны не будет.


Олександр Ружанський

В контексті погроз Україні з Хуйлостану та істеричних дискусій, нападе Путін / не нападе, більше всього особисто мене дивують бравурні запевнення, що наша армія стала могутнішою, сильнішою і красивішою. І вона, в разі необхідност, спроможна надавати люлєй російському агресору, В сенсі того, що армія стала кращою, ніж два роки тому, можна сказати, що певною мірою, це так. Але тут виникає низка доволі логічних і простих запитань :
- Як можна очікувати успішного протистояння Росії нашою кращою, ніж раніше армією, якщо нею керують тіж самі військові довбні, які до цього своїм ганебним керівництвом просрали все, що можна булу просрати, і трошечки більше?
- На який фарт розраховує наше військове керівництво в зоні АТО, якщо штаб АТО знаходиться в зоні ураження РСЗВ “Смерч” і це було трагічно доведено під час обстрілу Краматорська 10 грудня того року?
- На яку військову таємницю можна розраховувати, якщо керівник АТЦ СБУ генерал Маліков в родинних та дружніх зв’язках з втікшими зрадниками та росіянами, а військовий прокурор сил АТО Кулика є ліпшим дружбаном терориста Жиліна ? З цим Куликом зовсім все чудово. Якщо я, образно кажучи, лежачи на дивані, назбирав на нього матеріалів на декілька у кримінальних справ, то що про нього знають ті, хто займається збором інформації професійно і ще й може розпитати його дружка ? Це я на ФСБ натякаю.
- Взагалі-то, як може бути країна готова до військового спротиву, якщо майже всі депутати поїхали гріти дупи на усіляких Мальдвах та французських рів’єрах, а Верховний головнокомандуючий знає тільки один стратегічний засіб оборони - Мінськ?
Але, не все так погано. В тому сенсі, що Путін нападати на нас поки не збирається. І це знає вся наша правляча, клептократична верхівка, яка зараз вдало виконує функції кремлівського васала. А проти васалів не воюють. Виховують у різний пронизливий спосіб, але не воюють.


Володимир Орловський

Welcome to HAZARIA !!!
Справа в тім,що України,як такої вже не існує .Фактично є хазарія.Докмазами мого ствердження є слідуюче:1) Карта території України не співпадає з тим ,що зазначено в Конституції (те,що Крим -окупована чи анексована територія - в Конституції не йдеться, а по факту він є частиною суб"єкту рф і скоро це буде визнано ще й на міжнародному рівні,а наївні недолугі вишеватники хай продовжують свідомо,чи ні, верещати "Крим-це Україна!"), Нова лінія кордону на сході(лінія розмежування?!?!) ні як не визначена конституційно і юридично -це йухня якась,але має для хазар і їх неорабів якусь силу та статус КОРДОНУ!!! Також офіційно встановлений кордон з Кримом!!! 2) Мінські угоди - маячня,яка не має жодної юридичної сили( про це знають на заході і в кацапії,бо навіть юрист - недоучка може це довести) для всіх неорабів подаються як ЗАКОН,що підлягає виконанню, що є порушенням КОНСТИТУЦІЇ України !!!, а для хазарії - це норма. 3) Відверте антиукраїнське керівництво державою ,яке є нелегітимним ( кожен порядний юрист це підтвердить) проводить політику ,направлену на все що завгодно,тільки не на захист інтересів Українського народу. ..Є ще багато ознак відсутності Української держави, але й цього для людини розумної досить. Прагнення встановлення Конституційного ладу і відновлення Української держави у біомаси неорабів хазарських, багато яких тримають зброю в руках і виконують накази по захисту хазарського окупаційного режиму на лінії розмежування, в лавах нацполіцайні,та у тих,хто сплачує це все дійство своїми податками - ВІДСУТНІ, тож спостерігаємо за завершальними фазами процесу зникнення української нації.
п.с.Як завжди готовий до "плідних"суперечок.)))
Крим та Донбас для мене - ЦЕ УКРАЇНА !!! Але ж ми в хазарії...

Україна, війна, ворог

Previous post Next post
Up