Тандитно из Мордокниги

Jul 30, 2016 11:08

Тетяна Близнюк

Хто такий і звідки взявся і яким чином став радником голови СБУ оцейво Йурій Тандіт. Щойно дивилася з ним інтерв'ю на радіо Свобода. Оце все "бальшой грєх протів вєрующіх" "блаженнєйший онуфрій", "провокатори прєслєдовалі своі користниє целі".
В мене якось зразу майже відпало питання, пріхожаніном якої церкви він є. А він є, бо розказував там, який він вєрующій. Його тон і вимова - чисто як у тих чуваків, шо промовляли зі сцени антимайдану колись.
Взагалі, чому радник голови СБУ принципово росмовний? Принципово, це коли навіть на радіо Свобода в розмові з укрмовною ведучою він не переходить на українську.
Ну, ведуча там теж авца, але то окрема тема.
Отож хто такий і звідки взявся?

Я погуглила щодо цього радника голови СБУ - Тандіта. Про минуле нічо не знайшла. Де його минуле? Це одна з перших осіб контррозвідки воюючої країни! Написано, шо він - кризовий менеджер і переговорщик у питанні визволення заручників. Як він може бути кризовим менеджером, як він може вести перемовини, якщо навіть мені, людині середнього, м'яко кажучи, розуму достатньо було один раз його послухати, щоб спитати себе "о, а шо за довбодятел?"
Радник голови СБУ заясняє категоріями "ето большой грєх", ліпить якісь ну зовсім галімі ярлики, виявляє повне нерозуміння ситуацї, її причин і наслідків, виявляє відверту заангажованість. Я давно не в захваті від наших спецслужб. Але цей персонаж мене взагалі довів до паніки... Блін. А те, як він говорить, мене жахає. Не російська мова. Ні. Те, ЯК він говорить. Вимова і всьо такоє. Блять, тисячі людей убито і скалічено. Але вони повернулись. А може й нікуди не уходили(




Previous post Next post
Up