Хрестоносці Орди зупинились перед Києвом. Патріоти готуються до битви

Jul 25, 2016 23:37



Як повідомив «Правдивим Nовинам» голова «Білого Молоту» Владислав Горанін (Горан), велика кількість патріотів України зараз очікують ворожих хрестоносів на в`їзді в Київ.

«Людей багато, але зараз важко вказати точну кількість активістів, хтось приїжджає, хтось від`їжджає. Імовірно що похід «сепарів» на Київ відбудеться одночасно з двох сторін і скоріше за все перед світанком, бо всі найлихіші справи лихі сили полюбляють робити до сходу сонця...» - каже Горан.

Справжні українці готуються до бою. Вони впевнені, що допустити до Києва москальських хрестоносців - це, можливо, втратити українську державність, бо судячи з риторики російсько-українських ЗМІ, насправді планується щось жахливе. Це відчувають прості українці, які згуртувалися так, як 2 роки тому. Багато хто підвозить їжу, обіцяють, що якщо виникне битва з сепарами і мусорами, обов`язково під`їдуть, крім того, постійно стежать за пересуванням бидла Христоса і доповідають активістам.

Зараз активісти «Білого Молоту», ОУН і «Галицька сотня» стоять на в`їзді в Київ зі сторони Житомира (там, де колись був блокпост «Правого Сектору»). Хрестоносці Московського пархату, яких в соцмережах в останні дні називають «смертежерами», зупинилися буквально за 5 км від патріотів. На підмогу хрестоносцям пахан організованного злочинного угрупування МВС підігнав величезну кількість «мусорів-владоохоронців». Серед них патріоти помітили дуболомів специфічної зовнішності з зображенням беркуту на малинових беретах (дуже вже сподобались кремлівській кодлі ці кляті недолюдки).

Напередодні «Білий Молот», батальйон «ОУН» та багато інших патріотичних організацій оголосили загальну мобілізацію активістів у зв`язку з загрозою офіційного прибуття бойовиків ФСБ під прикриттям юродивих бабусь до Києва. Більшість патріотичних організацій забула про свої суперечки, розуміючи, що скоро може відбутися справжня битва за Київ.

Тут можна сказати відверто: за однією із версій, дехто у Мордорському Кремлі вважає, що Петро Порошенко виявився поганим гауляйтером (він занадто жадібний, нерішучий і брехливий). Московському каганату було б краще змінити його на когось більш гнучкішого і не настільки боягузливого, щоб офіційно проголосити про капітуляцію перед Росією, за іншими версіями, провокацію під назвою Хресна Хода вигадала саме команда Порошенка, для того щоб остаточно знищити українських патріотів, хоча це менш імовірно. За джерелами «Правдивих Nовин» в оточенні «шоколадного» олігарха зараз панує тиха паніка.

Інформація буде оновлюватися в наступних публікаціях.
Микола Крамольник

війна

Previous post Next post
Up