Такое пишут в Мордокниге

Sep 15, 2015 21:58


П'ять "найцікавіших" думок Президента з останнього публічного спілкування з вибраною пресою.

1.
Порошенко стверджує, що в України немає війни, тому Конституцію можна змінювати. Але при цьому говорить, що Мінські угоди дали можливість досягти перемир'я на сході. Питання: у нас що, війна? З ким ми досягли перемир'я?

2.
Президент заявив про відстрочення мобілізації. Навряд чи він вирішив виконати передвиборчу обіцянку про контрактну армію і платню 1000 грн в день, бо в проекті бюджету на 2016 рік, який на один день внесли і відізвали з ВР, ці цифри не закладаються. Просто місцеві вибори на носі.

3.
Президент вичитав із звіту МВФ, що Україна показує фантастичний ривок у реалізації реформ. Напевно тому його фракція і Уряд не підтримують підняття мінімальної зарплати, пенсії та інших соціальних виплат. У нас і так усе гаразд.

4.
Президент не бажає міняти Сенцова і Савченко на російських військових Александрова і Єрофеєва. Він ж бо з терористами не торгується. А Захарченко і Плотніцький - це не терористи, а лідери нових об'єднаних громад Донеччини і Луганщини.

5.
Порошенко проти сепаратизму в Україні, тому пропонує відмінити ст.92 Конституції, якою передбачено особливий статус Києва як столиці України. Але пропонує запровадити особливий статус самоврядування на Донбасі. Питання: а це не сприяння сепаратизму чи Порошенко не вважає Донбас Україною?




політична реклама, Порошенко

Previous post Next post
Up