Leave a comment

Нагадали. Вперше і востаннє. Більше не буду так багато ext_2359758 March 12 2015, 21:39:16 UTC
Колись ще у січні 2014 писав про це. Може, наштовхну Вас на подальші роздуми...

...Дія друга.
Як кепкують маги Кремля над Україною.
Україна немов самостійна держава, а нічого путнього з цього не виходить. Чому?
Оці маги так граються. Вони на Україну, саме на!, наложили матрицю книги і особливо фільма "Дванадцять стільців" за Ільфом та Петровим. А з наложеної матриці вирватись майже неможливо, вирватись надзвичайно важко.
Думав розписати повністю, але це буде нечитабельно, тому стисло.
Містерія полягає в наступному. Кожний грає свою роль. Кіно - найважливіше з мистецтв.
Повторюю, це ролі в Україні. В іншому місці - інша роль.
Тут важливий сюжет.
Коли немов художній сюжет обігрюється в реальному житті. Художність стає реальністю. Так твориться історія. Спочатку слово. Далі дія. По сценарію.
Остап Бендер - типовий Володимир Путін. Україна як ігрушка. Але дорога і важлива. Без цього артефакту не буде Російської імперії.
Іполит Матвійович Вороб'янінов - Віктор Янукович. Цілком маніпульована людина, яка заради власної наживи готова на все. Власне це ВСЕ вже й привело його до того, що він втратив власне я.
панотець Федір Востриков - Леонід Кучма, який усе своє життя боровся заради власного свічного заводика. Сам не отримав. Але для зятя та дочки блага на благо.
Віктор Михайлович Полєсов - Віктор Ющенко. Тут взагалі, вживаю російське слово издевка, над українцями. Цитата про Полєсова: Це був запальний ледар. Він завжди пінився. Обіцяв. Завжди щось обіцяв. Але ніколи, нічого не робив. Тут, класика жанру по подібності.
А де ж наш Леонід Кравчук. Довго думав: хто ж. О, Боже! Як все просто.
Старий двірник Тихон. Чому саме Кравчук виконує його матричну роль? На словах Кравчук страшенно любить свій народ, служить йому вірою та правдою. Немовби. А коли нарду важко, в критичний момент, то Кравчук завжди обирає барина. Він так і не став моральним авторитетом нації через своє внутрішнє служіння вищестоящому, через свою хитрість, яка його і погубила.
Українська опозиція теперішня - це Союз меча і рала. Розділ 14. Почитайте. Порівняйте. Все стане на свої місця.
Мадам Грицацуєва. - На жаль, це наша Юля Тимошенко. На ній Бендер-Путін женився. Її ж покинув. Кинув. Так вірніше.
О. Чуть не забув. Наші олігархи. Тут банально просто.
Ринат Ахметов. Типова російська пустишка. Якому дозволили гратись у футбол, у ФК Шахтар. Зробили з нього монстра, немов щось вирішує. Та він два слова до купи не може зв'язати. Типова пустишка. Зицпредседатель Фунт. Правда, це з Золотого теляти, але воно суті не міняє. З Золотого теляти в Україні діє ще два колоритних персонажі. О. Це Паніковський та Шура Балаганов. Здогадались. Так. Гепа та Допа. Типові Допкін та Кернес.
До олігархів. Голубий злодюжка Олександр Якович та його діти сироти. Розділ 8.
А народ України - оті бабусі, хор бабусь, які їли сиру капусту та грали на інструментах. Народ України талант музикальними шоу переповнений. співайте аж заспівайтесь.
Майдан 2004 року. Міжпланетний шаховий конгрес у Васюках. Обіцяли людям рай. Ні. Правду та справедливість.
Одним словом, і так далі. Там і аукціон, там і європейськість...уся матрична сьогоднішня "подопльока"
На даний момент це вже неважливо.

Reply

Re: Нагадали. Вперше і востаннє. Більше не буду так багат konung_ogin March 12 2015, 22:07:26 UTC
Написано талоновито, але треба їсти, друже, квашену капусту на ніч дивлячись, бо потім ще усякі неіснуючі "матриці" можуть наснитися! Тут хоч би зі справжніми розібратися...

Reply


Leave a comment

Up