Тепер від клітини до свинячої ковбаски проходить всього 4 дні, замість 8 днів раніше.
Завдяки досягненню проривних можливостей у технології, Meatable вдалося вдвічі скоротити собівартість кінцевого продукту, що являє собою гібридні сосиски з культивованої свинини та рослинних інгредієнтів.
ЗА КІЛЬКА МІСЯЦІВ MEATABLE ПЛАНУЄ ВИХІД НА РИНОК СІНГАПУРУ
Comments 3
https://cdn4.cdn-telegram.org/file/YYfS22AQJo1WhxD6Ml59TrISIveFZebMiidEeLfSQNK2OmiCCnEfSno2aYW9655gkLEOMbB4MV8tc2ZFmQt3cdGTvVz54FCnZYhFEZjTHbJScWsrjQ9bU-x-I8NgMR5rZvUt0_sxhVDre93Dd41pl7KlrLEo_U9JMX2XCvp_TgqcijbbJ2IH_W_cl9dnmDPcS7AZb2L4bAAcVotuuKiDkwF1B2h89q0n1a3_oh605F7GvVxOvCM2zQHSpoX34SXd3ayaiku0a3VzhBiiJgRI7ykm5Z9SS9utryU9V0LXS_GGxAs2dPqSsUAhq_-Y6tWSNNWUsOVzyzoNVfOCfyowMA.jpg
Reply
ржака продовжується, ЛОМ порвався
https://x.com/prof_preobr/status/1772752845814522028?s=20
Reply
Тепер від клітини до свинячої ковбаски проходить всього 4 дні, замість 8 днів раніше.
Завдяки досягненню проривних можливостей у технології, Meatable вдалося вдвічі скоротити собівартість кінцевого продукту, що являє собою гібридні сосиски з культивованої свинини та рослинних інгредієнтів.
ЗА КІЛЬКА МІСЯЦІВ MEATABLE ПЛАНУЄ ВИХІД НА РИНОК СІНГАПУРУ
Reply
Leave a comment