Записки майже дембеля

Jul 05, 2017 16:43

Оригинал взят у vyuko_z_lycka в Записки майже дембеля
Записки майже дембеля

Звернувся до комбата, видав йому інформацію що буду певно звільнятися. На що він взамін відправити на чергову ротацію в АТО, відправив мене у відпустку : "ти за три роки ні разу не був у відпустці, відпочинь,подумай, тоді й поговоримо".
Тридцять календарних днів закінчуються, завтра останній день відпустки, у мене все таж думка, пора йти. Чому? Щоб повністю не втратити себе. Я вже не знаю про що розмовляти з цивільними, розмови і думки фактично виключно про військові справи. А я ж жив до цих подій, був цивільною людиною. Наразі досить війни, досить снів про війну.
Я у цьому з одинадцятого грудня тринадцятого року. Майдан від початку і до кінця. Відразу після Майдану ми створили Гвардію, пішли на війну. Слов'янськ, група покійного Ендрю, Дибальцеве, Миронівське, Світлодарськ, Авдіївка, Волноваха, Попасна. Є що згадати, а ще більше хочеться забути.
Лишатись і триматись посади заради зарплати не буду, якщо лишусь по цій причині, сам себе не поважатимуть.
Потрібно йти. Потрібно повернутися до мирного життя. Коли буде потреба,так я ж поруч, все спорядження(форма, бронік,каска,розгрузки) лежить під рукою, повернусь.
Та наразі попереду повернення до життя поза війною. Знаю що буде складно. Та я впораюсь, хоч і знаю що буде важко.
Маю велике бажання відродити свою майстерню, більшу частину інструментів вже є, хоча деяких конче потрібних ще немає, як і коштів на них. Хоча вже щось роблю, деякі речі вже виготовляють.
З закупленого інструменту є : гріндери(на 240W,та поки вистачає), болгарка, дрімейл. З потрібного :фрезерування, електролобзик, зварочний малий(220V), купа ще різних розхідних інструментів і матеріалів. Може в когось пилиться, але викинути шкода.
Єдиний раз коли просив особисто для себе, на дорогі ліки , після контузії в Дибальцевого. Тепер прошу допомоги для майстерні, щоб знову встати на ноги, щоб розпочати свою справу... Дякую усім хто якимось чином допоможе!!
Інструмент: на Скшетуський Павло, Ірпінь, четверте відділення Нової пошти.
Для допомоги коштами : ПриватБанк 5168 7572 9626 6747

Ваш "Пілюлькін"

поддержка, украинцы

Previous post Next post
Up