Мама политзаключенного Андрея Белецкого об исчезновении сына в колонии и о всем сфабрикованном деле

Feb 16, 2014 14:17

Оригинал взят у bilozerska в Мама політв’язня Андрія Білецького про зникнення сина у колонії і про всю сфабриковану справу(ВІДЕО)
Нещодавно з’явилися тривожні новини щодо ув’язненого лідера організації "Патріот України" Андрія Білецького, який перебуває під судом у Харкові у відомій справі "Оборонців Римарської". Якщо раптом хтось забув обставини - нагадаю: відомий у Мережі українофоб, після віртуальної сварки з молодим патріотівцем, озброєний переробленим пістолетом, прийшов на офіс "ПУ" і відкрив стрілянину, поранив кількох хлопців, після чого був побитий. Зараз двоє хлопців за це сидять, Білецького ж звинувачують в організації убивства цього українофоба (який зараз живий і здоровий).

Нещодавно Андрія Білецького невідомо чому, ще до вироку, перевели із СІЗО до виправної колонії, де він просто зник. Його побратими розповсюдили інформацію, що життю їхнього лідера загрожує небезпека.

Мама підсудного, Олена Білецька, ненадовго приїхала до Києва, щоб спробувати якось допомогти сину, і розповіла, яким чином була сфабрикована справа проти нього.

Русский текст

Недавно появились тревожные новости о заключенном лидере организации "Патриот Украины" Андрее Белецком, который находится под судом в Харькове в известном деле "Защитников Рымарской".

Если вдруг кто-то забыл обстоятельства - напомню: известный в Сети украинофоб, после виртуальной ссоры с молодым патриотовцем, вооруженный переделанным пистолетом, пришел в офис "ПУ" и открыл стрельбу, ранил нескольких ребят, после чего был избит. Сейчас двое парней за это сидят, Белецкого же обвиняют в организации убийства этого украинофоба (который сейчас жив и здоров).

Недавно Андрея Белецкого неизвестно почему, еще до приговора, перевели из СИЗО в исправительную колонию, где он просто исчез. Его собратья распространили информацию, что жизни их лидера угрожает опасность. Мама подсудимого, Елена Белецкая, ненадолго приехала в Киев, чтобы попытаться как-то помочь сыну, и рассказала, каким образом было сфабриковано дело против него.

image Click to view



палачи, перепост, кривое зеркало

Previous post Next post
Up