Тягныбок: Народного депутата избили в туалете справедливо, что не противоречит принципам партии ...

Feb 24, 2014 19:58





Олесь Доній, народний депутат України

Вчорашній конфлікт у туалеті парламенту із побиттям депутатами від “Свободи” народного депутат-опозиціонера Олеся Донія, не суперечить принципам партії “Свобода”. Про це в кулуарах парламенту журналістам повідомив лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок, передає кореспондент УНН. “Депутат О.Доній голосував 16 січня за ухвалення бюджету 2014 року, який виділив більше 18 млрд грн для МВС, щоб “Беркут” зміг закупити зброю, з якої було вбито сотні активістів. Відповідно, якщо і мав місце якийсь інцидент, то скажу, що будь-яка тушка, яка заради 30 млн для свого виборчого округу піднімала руку та тиснула на кнопку, не достойна захисту”, - сказав О.Тягнибок.


Як відомо, вчора помічники позафракційного народного депутата Олеся Донія повідомили, що його побили у туалеті Верховної Ради. У нападі нібито брали участь двоє нардепів з фракції ВО “Свобода” Юрій Сиротюк і Леонтій Мартинюк.
Пізніше ВО "Свобода" пояснила заяву народного депутата Олеся Донія, що його було побито в туалеті Верховної Ради тим, що у такий спосіб він намагався приховати та нівелювати факт свого голосування за Державний бюджет України на 2014 рік.

Джерело: УНН

Свобода

Previous post Next post
Up