Дима Пилипец ранен

Dec 24, 2013 23:35

Один из самых активных организаторов Харьковского #євромайдан'а, человек, очень много в 2010 сделавший для Зеленого фронта, получил 4 ножевых ранения в центре города.
Я просто перепощу самую полную информацию с eurokharkiv.org
Они охренели.

Одного з найактивніших координаторів харківського Євромайдану Дмитра Пилипця було поранено в ногу після щоденного мирного зібрання в центрі Харкова. На вулиці Іванова 27 двоє невідомих чоловіків напали на нього і поранили в ногу, залишивши чотири поранення. Після поранення Дмитро міг говорити, але він помітно тремтів (можлива суттєва втрата крові, ймовірно працювали професіонали). Не дочекавшися “швидкої” Дмитро проїхав у лікарню невідкладної допомоги.

Відео з місця злочину

image Click to view


Дмитро втратив багато крові, але свідомості він не втрачав. Його відвезли в операційну. Свідків опитали працівники міліції. У лікарню вже приїхало багато активістів Євромайдану.

Завтра відбудеться прес-конференція з приводу цього бандитського нападу і попередніх злочинів проти харківського євромайдану. Журналісти запрошуються в Незалежний Центр INDIE на вулиці Чернишевській 4/6, акредитація в прес-секретаря Харківського Євромайдану Володимира Чистіліна за телефоном 050 401 23 83

Нагадаємо, що злочинні напади на #ЄвроМайдан #Харків вчиняються регулярно протягом останніх трьох тижнів: ввечері 5 грудня з орендованого харківським ЄвроМайданом мікроавтобуса було викрадено електрогенератор вартістю 13,5 тисяч гривень, 13 грудня цю саму автівку, вартістю $9600 було спалено, 20 грудня провладні тітушки атакували Штаб #ЄвроМайдан #Харків - розбили вікна та обмалювали провокативними фасад будівлі Штабу. А сьогодні вночі спалили другу автівку Євромайдану.

Мітинг, з якого повертався Дмитро був присвячений безкарності бандитів. Коордиантори виключають випадковий напад.

У Авакова в блоге написано про 12 ранений, удары в голову и отравление газом, но это неподтвержденная информация. Надеюсь, и не подтвердится.

Про политику, дела лесные

Previous post Next post
Up