Продублюю і сюди ))

Feb 26, 2022 20:33

Оскільки Х*ло начебто вже погоджується на перемовини, але продовжує озвучувати все ті ж самі анекдотичні вимоги, настав час сформулювати наші реалістичні.

1. Негайне виведення всіх збройних формувань РФ і всіх, хто за останні вісім років незаконно перетнув кордон, з усієї території України в міжнародно визнаних межах. Оскільки логістика евакуації з Криму ускладнена, як виняток дати на неї стільки ж часу, скільки окупанти в березні 2014 відвели на підготовку фейк-референдуму. Міст має витримати - його ж для цього будували.
2. Засудження ідеології "русского мира / одного народа / евразийства / вставания с колен etc" як неонацистської, що призвела до соціальної катастрофи в РФ і до війни в Україні.
3. Заборона всіх політичних партій РФ, які підтримують цю ідеологію і чиї фракції голосували за визнання "ЛДНР".
4. Повернення до конституції РСФСР-РФ та конституцій її суб'єктів до державного перевороту 1993 року.
5. Розпуск так званих Держдуми та Ради федерації. Відставка так званих президента та кабінету міністрів. Під гарантії амністії, які можна підписати в Будапешті. 😆
6. Мандат ООН на зовнішнє управління суб'єктами колишньої федерації під час перехідного періоду.
7. Демілітаризація та довічний без'ядерний статус усіх суб'єктів.
8. Після закінчення першої хвилі люстрації та денацифікації - вільні демократичні вибори в кожному суб'єкті колишньої федерації.
9. За результатами всенародних референдумів суб'єкти вирішують питання об'єднання в нову федерацію (федерації), збереження статусу незалежних держав або (для суперечливих територій) приєднання до держав, які на них претендують.

А після озвучення цих пунктів можна буде, як і анонсував свого часу пан Зеленський, "домовлятися посередині". Наприклад, обмежитися першими двома. 🙂

справи українські, олйуХ, власть тьмы

Previous post
Up