Время бутребродов. Простая еда 9-15 июня

Jun 16, 2008 14:55

На этой неделе буду считать главным простым (и быстрым) блюдом вот эту оливковую пасту для бутербродов . Потому что хочется иногда бутерброда, особенно когда жарко и плиту включать не хочется вообще. При всем богатстве выбора колбасы, колбасу я не люблю. Ветчину люблю, но боюсь за остатки фигуры. Дорогой сыр очень дорог, а обыкновенный быстро ( Read more... )

еда на неделю

Leave a comment

Comments 4

julcik June 16 2008, 15:24:25 UTC
у мяне як раз зараз сезон "намазак". Пакуль самая смачная - з падсмажанага авакада (з часныкам і аліўкавым алеем). Паспрабую з алівак, дзяк!

Reply

kitchenreader June 16 2008, 19:49:23 UTC
Не за что.
А как авокаду жарят?

Reply

julcik June 17 2008, 17:52:16 UTC
я спачатку у гарачы алей выціскаю часнык. Пакуль абдзіраю скурку з авакада, ён крыху абсмажваецца. Вываліваю туды авакада-масу (проста відэльцам ці лыжкай) даю ёй крыху пасмажыцца ў выглядзе камкоў, а потым відэльцам размінаю-размешваю з часныкам. За гэты час маса дасмажваецца.

Авакада і не смажаным можна намазваць, але любоў да нездаровай ежы не дазваляе :) Не смажанае яно надта "травяністае" - а я не траваядная.

Reply

kitchenreader June 18 2008, 04:47:29 UTC
Спасибо. Я и удивилась - зачем, собственно, делать лишню операцию? Но личный вкус - это главное!

Reply


Leave a comment

Up