Трохи про Х. і В. =) (варнінг: злісне надуживання дериватами від "epic" і "win" %))

Jan 26, 2010 05:52

Всякий рендом, бо вже пізно (рано?), а завтра (вже таки завтра...) в мене іспит ^^;;;
Отже,

епічна цитата для розігріву:
"(...)the violent and sexy reimagining of Sherlock Holmes. Sir Arthur Conan Doyle is either spinning in his grave, or unable to spin because of his erection. Or maybe spinning despite the erection, creating a hollow knocking sound on the coffin lid."
http://www.cracked.com/article/18353_the-top-5-everything-decade-for-better-worse_p1
LOLZ XDDD

коротенька наукова стаття для цікавості (про літературних Холмса-Ватсона (+трохи про Дюпена, згадку про якого я особливо ціную *_* до речі, коли про _нього_ хтось шось отаке епічне зніме??...) :
http://home.kabelfoon.nl/~boshuis/myveryownholmeswatsonslash.htm

епічне обговорення епічного фейлу однієї дамочки (каменти читати УСІ! так, аж усі 2 сторінки з усіма посиланнями й відгалуженнями! я наполягаю!!Х) ну ок, під кінець вже не так цікаво й весело, але все-таки О:-)) :
http://community.livejournal.com/holmeswatson09/68400.html
До речі, ця спільнота сама по собі вінрарна. Я собі у "вибране" вже дещо звідти натягала, і це тільки початок... (*Г*)

...До речі, про фільм. Крім Усемогутнього Субтексту, там є на що подивитись, ріаллі. Герої харизматичні, яскраві й, з якого боку не глянь, неперевершені. Сюжет в міру заплутаний, причому в ньому чітко прослідковується дві основні лінії - детективна й особистісна (тобто герої за звичною роботою - й герої за роботою для них не такою вже звичною й не завжди приємною, ака намаганням розібратися в собі й між собою). Так шо не згодна з тими, хто кричать, що без Subtext'у там нема (чи не буде) на що дивитись. Зовсім ні. Але ж він усе-таки є... ;)

.......ТВС (probably).......

ПиСи: Наткнулася на слова ЖЖ-юзера  anna_bm (до речі, у неї є чудовий епістолярний фанфік, який я вже встигла стягнути у меморіз \(*О*)/ ) :

"Holmes totally has Asperger's Syndrome, y/y/mfy?"

- і випала. Бо це точно те саме, що я продовжувала думати весь час після фільму й перечитування матеріалів про Холмса й Дюпена. В останнього якраз навіть яскравіше виражено) Хоча, звичайно, психіатрії там є куди й без Аспергера розгулятися, але ж не мені одній таке приглючилося, значить! \(^o\)(/o^)/ *майже хеппі, повзе спати...*

lol'не, holmes, slash, корисні лінки

Previous post Next post
Up