updeetje

Dec 06, 2007 17:32



Zo!

Gisteren geopereerd.. Dat zou eigenlijk de 13e zijn maar dat werd ineens gisteren. Ergens wel kut en weer lekker geregeld maar aan de andere kant, des te sneller kan ik naar huis en ben ik er vanaf.

Nu is het eerste moment dat ik weer een beetje zit/lig.
Ben ook wat minder moe nu. Wel erg veel pijn nog maar daar heb ik gelukkig een morfine pompje voor. Dan kan ik klikken wanneer ik pijn heb. Dus volgens mij ben ik zo stoned als een garnaal.

Het voelt alsof er een vrachtwagen over me heen is gereden. Ik heb geen pijn aan mijn wonden (wel een beetje aan die van mijn buik) maar vooral spierpijn. Dat komt omdat ze mij een soort van hebben moeten opblazen om bij mijn gal blaas te komen. Ook humor heb je een best wel flinke jaap op je buik heb je alleen maar last van spierpijn.. (gelukkig konden ze btw mijn oude litteken daar voor gebruiken dus geen nieuw litteken ofzo)

Ik had ook een ruggenprik gehad tegen de pijn, maar die kathether hebben ze der alweer uit gehaald net want die werkte niet goed genoeg ofzo.

Gisteren schijn ik de heleboel bij mekaar gescholden te hebben haha, maar ik begreep der ook allemaal niks van iedereen bleef maar tegen me ratelen het leek wel alsof ze turks lulden ofzo.

Ik heb vet honger, maar mag alleen maar licht voedsel en moet opbouwend eten. Terwijl ik verdomme gewoon chips en cola wil, maar ik denk niet dat mijn lichaam me dat erg in dank af zal nemen dus ik doe maar braaf wat me verteld word.

Up