На хвилях Орди рубрика "Цукерберг і Абрамович душать тебе, це доведено ООН"

Apr 30, 2021 20:06



Любі друзі, у нас прохолодні новини, перед прочитанням яких ми особливо просимо мамкіних комуністів, літніх монархісток класу MILF і фошистов-надомників зробити глибокий вдих і пообіцяти, що вони не почнуть стрибати на шафу і здирати шпалери, поки не дочитають до кінця.

Отже, вкотіть, будь ласка, Організацію Об'єднаних Націй (якщо хто пам'ятає, є такий гурток за інтересами в рідному містечку легендарного розвідника Д. ф. Трампа):

"У звіті ООН про викиди йдеться, що найбагатшим людям необхідно буде швидко скоротити свої емісії CO2, щоб уникнути глобального потепління.

Звіт показує що «гобальна пауза» що викликана Covid-19 мало вплине на клімат у довгостроковій перспективі. Але різка зміна екологічної порядку, яка розпочата економікою і людством в цілому, може запобігти підвищенню температури на 2°C.

Дослідження, складене програмою ООН з навколишнього середовища (Unep), підкреслює прірву між рівнем викидів, при якому температура залишалася б на колишньому низькому рівні, і тим, що відбувається зараз в реальному світі. Прогнозується, що, хоча виробництво вуглецю в цьому році впаде приблизно на 7% через пандемію, до 2050 року це знизить потепління тільки на 0,01 ° C.

Хоча у звіті розглядаються плани урядів різних країн щодо скорочення викидів CO2, в ньому також досліджуються роль способу життя і моделей споживання людей.

І там сказано, що 10% найбагатших людей в світі використовують близько 45% всієї енергії, що споживається наземним транспортом, і близько 75% всієї енергії, що споживається авіацією, в порівнянні з 10% і 5% відповідно, що використовується 50% найбіднішими домогосподарствами планети».

...Любі друзі, зніміть цю красуню-монархістку зі штори. Ще рано. Ще не все. Ось головне:

"Якщо світ хоче обмежити підвищення температури в цьому столітті лише 1,5 ° C, то до 2030 року вуглецевий слід потрібно буде значно скоротити - приблизно до 2,5 тонн CO2 на душу населення (на рік).

Для 50% найбідніших жителів світу це насправді означало б збільшення їх впливу в три рази. А для 10% найбагатших це означатиме скорочення приблизно до однієї десятої від їх поточного рівня.

Але для найбагатшого 1% людства це означатиме різке скорочення.

"Багаті несуть найбільшу відповідальність в даній області", - написала виконавчий директор Unep Інгер Андерсон в передмові до доповіді. - "Сукупні викиди 1% найбагатшого населення світу більш ніж в два рази перевищують сумарні викиди 50% найбідніших. Вони повинні скоротити свої емсісії в 30 разів».

...Ось, тепер відпускайте.

А ми поки скажемо дві речі.

Перша: воно звичайно, найбагатший 1% людства - а це 75 мільйонів чоловік, що носяться по планеті у справах і по приколу на літаках, поїздах, яхтах і в автомобілях безперервно - дійсно використовують значно більше викопного палива, ніж та половина світу (3,75 млрд чоловік), що живуть в саманних хатинах і п'ють воду з аміаком, що домішується вище за течією річки . А 10% багатих людей людства - 750 мільйонів чоловік - також значно більше використовують всі ці штуки, ніж жителі світових хатин і фавел - завзяті пішоходи і велосипедисти. Але ці 750 мільйонів чоловік-це по більше частини всього лише те, чим мріє бути решта людства. "Мати дві машини в будинку і літати на Багами влітку". І не більше.

Друга: як нам стало відомо, на вимогу ООН жваво відгукнулися такі відомі люди, як Кім Кардашян, принц Гаррі, Анджеліна Джолі, Елтон Джон і чоловік дружини Абрамовича. Ось розшифровка переговорів:

ООН:

- Эээй, ви! А давайте ви скоротите викиди в 30 разів?

Відомі люди:

- Знову ти, ООН, що ль? Іди нахер.

ООН:

- Но я...

Відомі люди:

- А то позбавимо від донатів.

ООН:

- Проте...

Відомі люди:

- Але ти можеш закликати нас і далі.

ООН:

- Дякую! Власне, мені більше нічого і не потрібно. Я можу передати це коментаторам в Інтернеті?

Відомі люди:

- Звичайно. Ми все розуміємо.

Це Орда - рідна, злісна, ваша

экология, українською, Орда Мордора

Previous post Next post
Up