Leave a comment

zhuraf March 17 2014, 10:13:29 UTC
Хрещатик має бути повністю пішохідним. Він таким є по суті вже 3 місяці і нічого страшного не сталося, автовласники якось пристосувалися. Навіщо тоді зараз робити відкіт назад і частково відкривати його для транспорту. Потрібно просто залишити ту пішохідну зону, яку відвоювала революція. Зараз це місце видається всім перш за все таким, де пролилася кров героїв. Тому ідея про те, що неповагою до них буде відкриття її для руху авто не мала би зустріти сильного спротиву. Потрібно відстоювати ідею про те, що весь Хрещатик з Інститутською мають бути пішохідні - є унікальний шанс, що спротив цьому буде мінімальним. Тому не потрібно відступати. Не потрібно нічого вигадувати!

Reply

questrum March 17 2014, 14:01:03 UTC
подивіться уважно схему. так, пішохідний - але виїзд з Михайлівської на Європлощу має бути!

ціна зараз за пішохідність - це автомагістраль по Андріївському узвозу. безперервний трафік

Reply

zhuraf March 17 2014, 14:11:32 UTC
Не впевнений, що цей виїзд має бути по Хрещатику. Але так, це ще нормально, якщо буде 1 смуга в кожен бік. Цей виїзд дискусійний, але чому є рух (одностронній) на інших ділянках?

Я би хотів думати, що пішохідність Хрещатика і Андріївського можна поєднати. Бо мені здається, що це процеси незалежать один від одного.

Reply

questrum March 17 2014, 14:17:39 UTC
по ХРещатику - бо Костьольна-Трьохсвятительська дуже екстремальні, це ненадійний спуск. так, 2 смуги по Хрещатику до Європлощі вистачить. рух двосторонній, більше ніяк.

процеси дуже залежать - а як ще з верхнього міста їхати, чи через Андріївський, чи через Хрещатик-Володимирський. хочеться думати одне, реалії - інші. автомобільна Банкова недарма закладена в схему

Reply

zhuraf March 17 2014, 18:55:16 UTC
Для мене пішохідність Хрещатика, Андріївського чи Банкової, наприклад, є важливішими, ніж прямий автомобільний проїзд з Верхнього міста на Поділ. Ліпше мати круту пішохідну зону, ніж проїжджу частину, якою користується 500 чи тисяча людей на день: хай користуються метро або об*їжджають :)

Reply


Leave a comment

Up