ГОГОЛЬFEST на Теличке: все лето арт-пространство в промзоне

Mar 21, 2013 09:28



Затея Влада Троицкого с локацией Гогольфеста на промзоне Телички приобретает реальность - уже собирают артистов и режиссеров на летние сейшны. Кто сказал, что на Теличке метро не нужно?:)

ГОГОЛЬFEST запрошує акторів для участі у спільному проекті з зарубіжними режисерами
20.03.2013 17:06
Джерело
Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва «ГОГОЛЬFEST» запрошує акторів для участі у проекті «Міжнародний центр інноваційної режисури», який буде функціонувати з червня по серпень 2013 року на території Арт Заводу «ЕМЗ» (колишній експериментальний машинобудівний завод). Центр стане майданчиком для спільних театральних проектів за участю українських акторів і молодих режисерів з країн Європи, Росії та України.

Вистави, поставлені під час проекту, будуть представлені в рамках театральної програми Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва «ГОГОЛЬFEST», який відбудеться 13-22 вересня 2013 на території Арт Заводу. Планується, що надалі Центр функціонуватиме як стаціонарний театральний майданчик, де на постійній основі будуть здійснюватися міжнародні освітні та постановочні проекти.

«На разі ми ведемо переговори з Британською Радою, Французьким, Польським і Гете-Інститутами, а також Посольством Литви в Україні та Центром імені Вс. Мейєрхольда в Москві з приводу участі режисерів у проекті, - розповідає президент фестивалю Владислав Троїцький. - Ми плануємо до кінця квітня визначитися з учасниками, а наприкінці травня провести кастинги, щоб режисери розпочали роботу в червні».

Міжнародний центр інноваційної режисури стане місцем реального міжкультурного співробітництва та обміну досвідом, налагодження міжнародних творчих зв'язків, підвищення професійного рівня молодих акторів, режисерів, сценографів і драматургів. Він не тільки надасть можливість молодим діячам театру здійснити свої постановочні проекти, розширити коло професійних контактів і побачити роботу своїх колег з інших країн, але також надасть їм шанс представити свої вистави на майданчиках великих театральних фестивалів та інституцій, які братимуть участь у проекті. Таким чином, Центр сприятиме практичному знайомству з кращими досягненнями театральних шкіл світу і формуванню і розвитку національних театральних шкіл. Він стане міжнародним плацдармом для появи нових імен.

Заповнити анкету-заявку можна або тут, або безпосередньо на нашому сайті.

арт-пространство, Теличка, Набережная хордовая дорога

Previous post Next post
Up