Leave a comment

sgt_deppers December 29 2017, 11:03:36 UTC

На початку 60-х США створили проект нового супер підводного човна. Проте, під час будівництва були виявлені фатальні технічні помилки і стало видно, що цей напрямок тупиковий. Виробництво зупинили. Поки комусь не прийшло у голову ідея - "А давайте продамо це лайно росіянам! Хоч якийсь зиск отримаємо." Була підготовлена масштабна спецоперація ЦРУ та іншими службами, щоб "впарити" креслення того човна. І клюнуло! Російські штірліци "вдало провели розвідувальну спецоперацію" по вербуванню "інженерів/конструкторів" та вивезенню креслень з території США. За ці креслення було заплачено до сто біса мільйонів доларів, Штірліци разом з керівництвом отримали позачергові звання та багато преференцій, а головне - СРСР отримав проект "новенького супер підводного човна".
СРСР одразу почав серійне виробництво таких човнів, було запущено і зроблено більше їх десятка. Поки через майже десять років теж не побачили тупик та помилковість цього проекту. Який і було зупинено на початку 70-х.
А вся ця біда тому, що у розвідку не брали євреїв. Не знайшлося тоді старого мудрого одеського єврея із дурним запитанням: "А як вам вдалося вивезти ці креслення з території США та й ще так, щоб ніхто не помітив?" Бо цих креслень виявилося аж цілий вагон!

Reply

kiczune December 29 2017, 17:03:49 UTC
бггг)))))) я пацсталом!!!

Reply


Leave a comment

Up