Բացահայտում Բլոգտեր

Oct 10, 2012 15:55



Դե, քանի սկսել են շուրջս ուտելուց խոսել, մի սալաթի մասին էլ ես պատմեմ. Սարքում էր ընկերուհիս. Հիմա Կանադայում է:
Մի քանի գլուխ սոխ բարակ ու երկար կտրատում էր, փռում սեղանին ու աղով տրորում: Մենք նստած լացում էինք կողքը ու անընդհատ հարցնում` հաստատ հոտ չի գա՞՞՞
Ինքը` չէէէ, հոտը հիմա դուրս է գալիս... 
Դե` ախմախ համակուրսեցիներ, էլի: Տեսածներս ինչ էր` բանաձև...
Հա, ինչ էի ասում. Դրանից հետո սոխը, որ մետաքսի պես հլուացած էր լինում, լցնում էր սալաթի ամանի մեջ, ավելացնում տոմատ ու կարմիր պղպեղ: Կարելի է լիմոն էլ քամել մի քանի կաթիլ:
Ու` վերջ:
Էս է:

Հոտի մասին գաղափար չունեցանք երկու պատճառով:

Երկրորդը` մի ժամ նայել-լացելուց հետո ԲՈԼՈՐՍ էլ կերանք:
Բարի ախորժակ. կպատմեք ինչ եղավ:



«շպարգալկա», պաչել-մաչել` չկա, զեկուցել իբրև վիրավորանք (c), Էրոտիկա

Previous post Next post
Up