Выделеная полоса Троещина-Петровка: нужна помощь волонтеров

Aug 01, 2014 15:01

Оригинал взят у questrum в Выделеная полоса Троещина-Петровка: нужна помощь волонтеров


Колеги!

Ідея виділеної смуги Троєщина-Петрівка просувається - по ній вже є проголосована Київрадою пропозиція одного з депутатів зі зверненням до міського голови і проектом розпорядження. На разі на черзі - популяризація ідеї.

Волонтерські акції координує Асоціація велосипедистів Києва:

Потрібна допомога з розклейки плакатів завтра, у суботу 2 серпня, і з роздачі листівок у понеділок та вівторок з 7 до 10 ранку - на Троєщині, Дарниці та Петрівці.

Наші друзі-урбаністи ініціюють створення виділеної смуги для громадського транспорту на Троєщину. Ми вважаємо цю роботу доцільною, хочемо їм допомоги, і просимо допомоги вело-волонтерів.

1) Потрібні 6 людей на розклейку плакатів про необхідність смуги громадського транспорту на Московському мості - у суботу, 2 серпня, з 10 до 18. Забрати плакати сьогодні біля Лук"янівки до 21.

2) Потрібні 10 людей на велосипедах для роздачі листівок у понеділок та вівторок, з 7 до 10. Місця роздачі - зупинки громадського транспорту на Троєщині (Маяковського, Закревського, Бальзака) у напрямку моста, і входи на станції метро Петрівка, Дарниця, Чернігівська. Забрати листівки біля Лук"янівки у неділю з 15:00 до 18:00.

3) Потрібні 2 людини на проведення громадського обговорення щодо смуг громадського транспорту на Троєщині, біля кінотеатру Флоренція, у вівторок, 5 серпня, з 18:30 до 21:00. Потрібно допомагати у розстановці стендів, підписанні листів, роз"ясненні доцільності смуг ГТ.

4) Потрібна 1 досвідчена людина для поширення інфо у соцмережах (фб, вк, форуми місцеві). Треба уже сьогодні поширювати інформацію про доцільність та анонс гром обговорень, отримуючи інфо від координаторки Ірини.

Будь ласка, друзі! Допомога дуже потрібна, і проект дійсно важливий! Можливо, він стане першою дійсно працюючою смугою громадського транспорту, який вирішить транспортні проблеми Троєщини і стане позитивним прецедентом, який буде поширений на інші складні ділянки міста.

Будь ласка, подзвоніть мені сьогодні до 17:00 по тел. 097 699 10 38, або напишіть на пошту isbondarenko@avk.org.ua, що ви зможете зробити.

Дякую!
Іра Бондаренко, координаторка АВК.

Важное!

Previous post Next post
Up