Песня с бородой

May 14, 2014 13:45

Прежде всего, сразу предупрежу, что я начал отпускать бороду за пару недель до того, как это стало мейнстримом у женщин ( Read more... )

музыка, недорецензии, телевидение, эмоции

Leave a comment

abudabek62 May 14 2014, 13:52:49 UTC
На сьогодні, попри всі свої гучні заяви, терористи по факту контролюють дуже невелику частину Луганської та Донецької областей. В більшості районів ситуація стабілізована, Одеська, Харківська, Миколаєвська та Запорізька області убезпечені, і створені передумови для локалізації терористичної загрози на Сході.

Сьогодні вночі сепаратисти, почавши обстріл українських позицій із житлових кварталів, показали, що не збираються ані складати зброю, ані припиняти терор. Навпаки, вони все більше сповзають до рівня ХАМАСа, який теж веде обстріл Ізраїлю з житлових кварталів, прикриваючись невинними.

Разом із тим, серед терористів починає наростати паніка і розкол: вони навіть уже між собою з'ясовують відносини за допомогою зброї, і накази Гіркіна про розстріл груп, які не стануть йому підкорятись, є свідченням слабкості терористів і нездатності їх втримати навіть своїх власних бойовиків.

Тому, АТО буде продовжена і українські війська не відступлять. Наступною критичною датою є 15 та 25 травня, на які плануються провокації.

Вибори в Донецькій та Луганській області також відбудуться, можливо, із деякими винятками.

Позиція ЕС з цього питання залишається чіткою і незмінною: Росія має роззброїти своїх диверсантів, сепаратисти мають скласти зброю, а вибори - відбутися. Інакше, як уже заявив ван Ромпей, НАТО готове йти далі в стримуванні російської агресії.

Reply


Leave a comment

Up