Ctrl+Alt+Del

Jun 26, 2007 04:34


READ THIS! VERY IMPORTANT!

http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20021023

Čia, mano mielieji draugai, yra pats pirmas Ctrl+Alt+Del komixas. CAD atradau neseniai, gal užvakar. Mielieji draugai. Noriu jums pranešti, kad GERESNIO KOMIXO NESU SKAITĘS NIEKAD NIEKAD ANXČIAU!! Nei Donaldar ir kiti, nei Flintas su šitu nesilygiuoja. Cha, čia gal nieko, bet šekit kai ką smarkiau: NET PBFCOMICS NĖRA TAIP GERAI, KAIP YRA CAD! Tai žodžiais neapsakoma! Skaičiau skaičiau skaičiau skaičiau, bliamba, bliamba, dusau! For real! Skaitau, juokiuos, ir dūstu! Kas geriausia, yra tai, kad KUO TOLIAU TUO GERIAU! Žinot, kai būna dalykai, kurie būna, bet paskui suprastėja? Bliamba. CAD yra nerealūs. Ir kuo toliau tuo nuostabiau ir juokingiau. Now I know, that my humour is not highly appreciated among my friends, bet net ir žinodamas, kad jums Ashtonas nėra juokingas ir pasharinti flashiniai filmukai jums nėra juokingi, aš jums privalau, PRIVALAU net ir tai žinodamas su jumis pasidalint šiuo džiaugsmu. Tai yra geriausia, ką esu skaitęs... Bliamba. Eikit eikit ir skaitykit! Now! Go on! Read it!

Ah, ah, ką aš pamiršau pasakyti! Pamačiau aš Comics archive, ir ten buvo kokie 5 metai. Pradėjau nuo pradžių skaityt, 2002-ų, iš eilės skaitau, skaitau, Next spaudžiu, spaudžiu, vis mintyse vildamasis, kad tik tai niekada nesibaigtų, Ir ką jūs žinot! Priėjau komixą, kuriame jie celebrate'ina metines! Fuckin metines! Skaičiau aš nežinia kiek čia jau juos, o dar tik metinės! pasižiūrėjau dar kartą į archyvą, ir pamačiau, kad komixai apdeitinami daily! Bent jau pirmieji. Nežiūrėjau latest. Bet bliamba.. .Kaip nerealu gi, ką? LOL, ką čia klausiu. Jūs net neįsivaizduojat apie ką kalbu! :D BLIAMBA kaip man jie patinka! AAAAAAAAAAaaaaaaaaaa kaip genialu, kaip fuckin juokingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Išvyxtu į Lenkiją nelaukit manęs ir nebandykit kontaktuot su manim nes aš būsiu Lenkijoj ir aš klausysiuos Muse ir Bjork ir būsiu Lenkijoj su DomKorAgne. Ate draugai, kurių po mėnesio jau niekada nebepamatysiu.

Gerai, varau toliau skaityt. Išvyxtu į Lenkiją jau šiandien, tad privalau iki to priskaityt, kiek įmanoma daugiau, nes tai yra rojus ir gal aš uždusiu ir oi kaip gera ir ei, varau skaityt. Pamiegosiu autobuse, haha. :D Nu tai va tai aš ir eisiu nu tai ate ane kk by3.

technorati tags:Ctrl+Alt+Del, comics, funny

Blogged with Flock
Previous post Next post
Up