для тіста
250 г борошна змішати з 1 ст.л. розпушувача та 2-3 ложками подрібненого мигдалю
150 г масла холодного потарти на терці змішати з борошном
1 яйце збити з 5 ст.л. цукрової пудри
і замісити тісто, покласти на 30 хв.до холодильника
Сирна маса
4-5 яєць (білки збивати окремо)
700 г сиру
150 г цукрової пудри
2 ст.л. сметани
6 ст.л. борошна
1,5 ст.л. крохмалю
1 ч.л. розпушувача
родзинки та курага
Шоколадна помадка
1/2 плитки розтопити на водяній бані
додати 2ст. л. сметани 1ст.л. масла
и на русском
для теста
250 г муки смешать с 1 ст.л. разрыхлителя и 2-3 ст.ложками измельченного миндаля
150 г холодного масла натереть на терке смешать с мукой
1 яйцо взбить с 5 ст. л. сахарной пудры и замесить тесто, положить на 30 мин. в холодильник
Творожная масса
4-5 яиц (белки взбивать отдельно)
700 г творога
150 г сахарной пудры
2 ст.л. сметаны
6 ст. л. муки
1,5 ст. л . крахмала
1 ч.л. разрыхлителя
изюм и курага