Торт вершково-фруктово-желейний

Apr 06, 2010 18:50






Тісто:
1 яйце
1 скл. цукру
1 скл. сметани
0,5 ч. л. соди
1 скл борошна
1 ст. ложка какао

Все ретельно по черзі перемішати та спекти корж у круглій формі (д 26 см) при температурі 180 градусів, готовність перевіряю дерев"яною шпажкою

Вершкове желе

0,5 л вершків
1/2 скл. цукру-пудри
добре збити та додати желатин (пачка 15г швидкорозчинного)

я виклала на корж заморожені ягоди полуниці, у роз"ємній формі краї вистелила фольгою та залила вершковим желе, поставила на декілька годин на холод

потім приготувала фруктове желе (у мене полуничне), по коло виклала заморожену малину та залила желе

готовий торт посипала тертим шоколадом. Смачного :)

торт

Previous post Next post
Up