дуже смачний закритий яблучний пиріг за рецептом
Наталки став нашим улюбленим
100г маргарину
100г вершкове масло
1 скл. сметани
третина чайної ложки соди ( не гасити, бо ж сметана)
муки стільки, щоб було дуже м"яке тісто
Холодний маргарин і масло натираємо на тертку, додаємо холодну сметану й соду, замішуємо м"яке тісто, поступово додаючи муку. Ділимо тісто на дві частини, розкачуємо корж, досить тонкий.На нього почищені від шкірки яблука, нарізані тонкими пластинками в кілька шарів. Посипаємо щедро цукром, бо ж тісто не солодке, і корицею. Розкачуємо другу частину і накриваємо яблука, поколоти виделкою верхнє тісто...На 20 хв. в гарячу духовку (200гр.)
Смачного :)