для приготування необхідно 1 кг курячого філе порізати на смужки та залити маринадом і поставити до холодильника на декілька годин (я замаринувала вранці, а приготувала на вечерю)
для маринаду
сік одного апельсина
сік половинки лимона
1 ст. л. меду (розвести у невеликій кількості води)
декілька роздушених зубчиків часнику
сіль, перець, гострий червоний перець
/на русском: для приготовления необходимо 1 кг куриного филе порезать на полоски и залить маринадом, поставить в холодильник на несколько часов (я замариновали утром, а приготовила на ужин) для маринада сок одного апельсина сок половинки лимона 1 ст. л. меда (развести в небольшом количестве воды) несколько раздавленных зубчиков чеснока соль, перец, острый красный перец
м"ясо нанизати на шпажки спіральками,
викласти до форми на фольгу, збризнути оливковою олією, закрити фольгу
поставити запікатися при температурі 200 градусів через хвилин 25-30 фольгу привідкрити, поливати час від часу маринадом, доки шашлик підрум"яниться
найкраще смакує з соусом
вимішати порівну смачний майонез зі сметаною, додати роздушений зубчик часнику, подрібнений кріп та прованські трави