Brudebukett

Sep 04, 2011 21:53

No ser det ut som eg kanskje skal få til brudekjole med rosa detaljar på (ganske lys rosafarge), og ettersom eg alltid er klar for å hoppe vidare til neste bekymring er eg altså bekymra for at rosa-fargane ikkje skal matche viss eg har rosa brudebukett. Så kva skal ein gjere?

poste bilete av brudebukettar som kanskje kan vere fine og høyre kva de trur (takk til Camilla for hjelp til research) )

bryllaup

Leave a comment

nowheredream September 5 2011, 22:00:26 UTC
Jo altså:

Topp 3:
9
2
11

1: Litt feil koloritt, og den borden med lillarosa blir egentlig bare rotete.

2: Liker fargene, først og fremst, og oppsettet. Tror ikke det blir fint med omvendt.

3: Tja nei, synes ikke sånn rosa som brekker mot gult er så fint. Og så tror jeg kanskje den er litt lang, så da må den enten være dritstiv eller så blir den sloppy i løpet av kvelden

4: Ikke så gærn egentlig, og mulig å lage mange spennende variasjoner over. Men hva er de liljegreiene som henger opp-ned nederst? Litt for stor for en liten fire-åring.

4b: Den var jo søt, og sikkert billig. Gjør seg nok godt, selv med mørkere rosa hvis den skal matche 2.

5: Naah, altfor standard :p

6: Liker fargene. Men litt baby-begravelse..

7: Jo, den kan sikkert lages med ekte blomster, men den gjør seg bedre som bordpynt..

8: Så var det dette med gulrosa igjen da. Men jeg tror den kunne vært lekker med mørkere rosa roser og hvit/sølvdekor. Rund bukett er egentlig ganske fint.

9: Denne var kul og annerledes og dessuten fine farger.

10: Denne er min fjerdeplass tror jeg. Fint med blått litt i bakgrunnen, men egentlig litt for rotete bundet. Og de hvite rosene nederst ser ut som de har dødd litt.

11: Denne var ihvertfall fin i kombinasjon med kjolen. Men jeg er ikke helt sikker på om jeg faller for "stilig-rosebukett-goes-markblomsteng"-looken..

12: Jeg tror ikke din fars messing om silkeblomsters fortreffelighet kan greie å selge inn denne hos meg. Og de hvite var litt too much..

13: Må ha ganske mørke roser for at hjertepynten skal komme fram.. Men fin da. Man kan jo sikkert greie å lage monogrammet i sånn sølvglitterståltrådpiperensergreie også...

14: Hvorfor i alle dager har de valgt å ta bilde av den i rosa papir? Og så var det disse opp-ned-blomstene igjen da.. Tror ikke helt jeg liker rakett-formen heller..

15: Den var søt. Tror det er femteplassen. Men fortsatt gjerne litt mørkere, så forsvinner den ikke mot kjolen.

Morsom bordpynt, men vil det egentlig ta seg ut at bruden spiser borddekorasjonene?

Hilsen Blomster-Morten

Reply

katusj September 12 2011, 17:21:46 UTC
Nokon må syte for at brura får nok kake, så går det nok bra :)

Reply


Leave a comment

Up