Hoi hoi!

Jun 05, 2009 20:38

Se der ja. Det er så lenge mellom hver post, og det har skjedd så mye at det blir mye å huske. Men det har skjedd mye gøy da. Jeg er ferdig på strykejernet og skal studere japansk til høsten. Kom plutselig på at jeg alltid har likt språk. Men det gikk ikke opp for meg før for ikke så lenge siden, pluss at i fransktimene på ungdomsskolen brukte jeg timene på å skrive morsomme brev til Tina i naboklassen og tegne dritt i bøkene. Så jeg skal studere japansk. Har lært meg en del hiragana foreløpig, og jeg vil stille godt forberedt til det begynner. Matias har fått jobb i funcom, noe som er helt awesome. Han vant:)

Conceptarten går bedre. Jeg har massssse igjen å lære, men jeg begynner å få min egen stil, og lære meg teknikker som er gode å ha. Stilte ut arbeidet mitt på sommerutstillingen, og fikk mye positiv respons. Jævlig skummelt, men godt:)

Så har vi barbert magen til Neko. Katter svetter mye gjennom magen, så nå er hun sval og dritsøt og bløt og har ferskenmage<3. Så digger hun barbermaskinen. Hun barberte av seg et værhår fordi hun plutselig skulle kose på den.

Livet er fint og snart blir det bra vær igjen.
Previous post Next post
Up