En vond dag.

May 30, 2008 14:49

Mormor er død. Vi fikk vite idag at hun har hatt lungekreft, som hadde spredt seg til skjelettet hennes. Hun hadde pusteproblemer som gav henne hjerteflimmer som igjen førte til en blodpropp i hjernen. Hun sovnet stille inn men alt har skjedd så fort og det er et sjokk. Jeg har mistet halve familien min og nå vil jeg ikke miste flere på en stund, vær så snill. Jeg gruer meg til begravelsen.
Mormor betød alt for meg. Hun var dagmamma for meg, og var med på å oppdra meg mens mamma jobbet. Jeg vokste opp i hjemmet hennes og var med på å bake brød og ha piknik i hagen, dra til drøbak og mate ender og se i butikker. Alt jeg forbinder med familiehygge, julaftener, bursdager og fantastiske opplevelser og råd sto mormor for. Hun var - og er fortsatt en inspirasjon.

Det var vondt å se henne idag. Hun så død ut. Mamma bare så ut som hun sov. Legen fortalte at hun ikke opplevde smerter eller merket noe. Og det er jeg veldig glad for. Men jeg er så lei meg. Har fått enormt med støtte fra alle. Tusen takk.
Previous post Next post
Up