Фашисты откровенничают

Feb 21, 2017 20:51

 взят у bilozerska в Про бокс зі зв'язаними руками

Той, хто не хоче або не може казати правду, щомиті підставляється: будь-яка наволоч може його ловити І БУТИ ПРИ ЦЬОМУ ПРАВОЮ, І ВСІ ЦЕ БАЧИТИМУТЬ.

Для прикладу - той самий Майдан. Коли ми заводимо шарманку про "злочинні накази", ми даємо ваті повне право тицяти нас носом у практику західних країн, де поліцейські зазвичай розправляються з мітингуючими значно суворіше, ніж януковичів "беркут". Коли згадуємо про "злочинну владу" - а чому, власне, вона була злочинна? Бо крала багато? Ну, так нинішні крадуть не менше.

А чому б нам хоч зараз не сказати правду: нас не влаштовував проросійський совково-ватний курс, який узяла влада. А оскільки за чотири роки свого президентства Янукович довів, що вкорінився міцно і переобрати себе не не дозволить, ми просто всіма підручними засобами, від гасел до бензину, усували його клан від влади. Якби він не підставився, розігнавши студентів, Майдан трапився б під час найближчих президентських, оце і все.

Привет всем кто визжал  о том что майдан стоял за "звырячэ побыття студэнтив "  и всё такое.

А далее Олэна заверяет силовиков укрвлады в безнаказанности.

Але забудьте, ніхто той "беркут" не покарає - ні за в'язнів, ні за Майдан. Жодна влада не покарає силовиків за те, що вони виконували накази попередньої влади.

А вот хрен вам однако. Фашистские шестёрки  в 1941 тоже думали что покарать их некому. Однако нашлось кому.

фашисты, фашизм, Размышления

Previous post Next post
Up