И еще раз про Бандеру и что с ним делать.

Jan 23, 2017 18:42

мне пишут  такое:

Просту у вас зараз нема сили, аби нам нав'язати нашу волю і ви хочете нас деморалізувати дешевенькими прийомчиками, закидаючи мені Бандеру, Петлюру, Мазепу, Талергоф, Хатинь і т. д.http://katmoor.livejournal.com/1577099.htmlRead more... )

черновики, Бандера, интересная дискусия в комментах, фашизм

Leave a comment

katmoor January 26 2017, 15:24:38 UTC
Отже підведемо підсумки дискусії.

Ми погодилися на тому, що наше протистояння є антогоністичним, а тому виключає компроміси.

З дискусії не зрозуміло, що є причиною такого антагонізму.

Москвофіли вважають, що явище українства не має під собою етнічного підгрунття. Мовляв, українці це такі ж москалі, але задурені "американською/польською/жидівською/комуністичною/буржуазною" пропагандою. Москалі принципово виключають здатність самого українського народу формулювати свою національну ідеологію. Ідеологія у українцім може бути лише московською. Саме через це москалі заперечують чин ОУН. Головне в ОУН це співпраця з німцями/поляками/жидами/комуністами/буржуями, а не програмна вимога УССД.

що наше протистояння є антогоністичним, а тому виключає компроміси.

какие у меня могут быть компромиссы с теми кто пытался и пытается меня уничтожить?

Головне в ОУН це співпраця з німцями/поляками, а не програмна вимога УССД.

ДА. Именно это и главное. Сотрудничество с нашими смертными врагами. А что должно быть главным? бред про соборну дэржаву который озвучивают лица понятия не имеющие о том что такое соборность?

формувалася виключно бюрократичною клясою, яка мала дуже позірне відношення до великоруського етнічного елементу. Згадаймо ролю євреїв у ВОСР.

всегда и везде идеология государства формировалась именно правящими классами. а если действия этих классов входили в чересчур радикальное противоречие с чаяниями народа-то эти классы теряли власть. что мы и наблюдали в 1917.

а прочие глупости удаляются

Reply


Leave a comment

Up