Sventes, dovanos...

Dec 26, 2010 19:17

Personal...

Sventes:
1 Praktiskai pirma karta per valdiska pjanke issedejau iki galo ir sudalyvavau pratesime. Kitos savo tradicijos - vaziuoti i pjanke su nuosava masina - nesulauziau, todel i gala pasidare gana nuobodu - girtos kalbos ir mieganti prie stalo valdzia kazko nedziugino.
2 Naujiems metams labiausiai norejau ramaus vakaro prie teliko. Bet - pries naujus staiga pasirodo kad turiu kruvas draugu, giminiu ir pazystamu, kurie troksta sutikti 2011'uosius mano kompanijoje. Visiems manes neuzteko, vaziuosiu ten kur labiausiai reikalavo, ir kur didziausia koncentracija norinciu. Nors ramus vakars prie teliko man butu patikes labiau...

Dovanos:
1 Brolio vyresnioji norejo teleskopo arba mikroskopo. Tevas grieztai pasake, kad ner ko noreti tokiu brangiu dovanu, ir "ar nepanorejus kartais paciuzu". Vaikas panorejo paciuzu ir gavo, savaite iki kaledu. O tada susikaupe - ir pries pat sventes parase laiska seneliui, su tekstu "mielas seneli, noriu monopolio ir dideles dezes dazu langams" - ir idejo i eglute. Vaikiskas naivumas - neinformavo apie savo sprendima ir kaledinio pasto dislokacija tu, kas galejo paskaityti ta laiska iki dovanojimo momento ir informuoti atsakingus uz dovanu pirkima. Todel gavo savo teleskopa (per kuri nebaisiai kas matesi per kaledini ruka), - ir piesiamaji Alias'a - vietoj kurio butu galejusi gauti savo monopoli, jei daugiau butu pasakojus suaugusiems apie savo norus... Susitarem kad jei kaledu senelis monopolio neatnes - padovanosiu ji gimtadieniui.
2 Vaziuodama i kaima, nupirkau 22 loterijos bilietus - nes susitarem suaugusiems nieko nedovanoti, tik vaikams. Visus 22 bilietus sekmingai pamirsau isdalinti - atsiminiau tik kai gryztant siandien namo is kaimo prireike pinigu degalinej.
3 Kol kas dovanu gavau 100 lt is tetules, pati isdalinau 800 (mamai ant akiniu - senuosius nuplove vanduo Turkijoje) ir 100 - tetei ant sporto klubo. Brolis zadejo nauju metu proga "atiduoti dali skolos".
Previous post Next post
Up